COD GALBEN de ceata in 13 judete si Autostrada Soarelui

Meteorologii au extins la inca cinci judete avertizarea COD GALBEN DE CEATA, emisa duminica dimineata, initial pentru 8 judete si Autostrada Soarelui (A2), valabila pana la ora 11.00.

UPDATE 9.40: Judetele Galati, Vrancea, Suceava, Vaslui, Botosani si Bacau au intrat si ele sub avertizarea COD GALBEN DE CEATA, in schimb a iesit de sub avertizare judetul Valcea.

Stire initiala

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie,  CEATA se va instala local in judetul Harghita, drumurile nationale si europene, inclusiv municipiul Miercurea-Ciuc, Toplita, local in judetul Covasna, drumurile nationale si europene  si local in judetul Brasov, drumurile nationale si europene, inclusiv municipiul Brasov, Fagaras. Avertizarea este valabila pana la ora 10.00.

Citeste si: COD GALBEN DE CEATA PENTRU TREI JUDETE, EMIS DE ANM

Totodata CODUL GALBEN de CEATA este valabil si pentru judetele Braila, Ialomita, Calarasi, inclusive autostrada A2 si local in judetul Arges. Avertizarea COD GALBEN este valabila pana la ora 11.00.

CEATA care determina vizibilitate redusa sub 200 m si izolat sub 50 m va fi semnalata si in judetul Valcea, inclusiv in municipiul Ramnicu Valcea.

COD GALBEN DE CEATA IN 11 JUDETE SI PE A2