COD GALBEN de FURTUNA in BUCURESTI pana la 19.30. URGIA s-a abatut asupra CAPITALEI

COD GALBEN DE FURTUNA IN BUCURESTI. Natura s-a dezlantuit, miercuri dupa amiaza, in Capitala, o veritabila FURTUNA abatandu-se asupra Capitalei. In BUCURESTI ploua ABUNDENT, iar VANTUL bate in RAFALE.

UPDATE 18.43: Mai multi copaci au fost doborati de FURTUNA din Capitala, iar un panou publicitar a cazut pe linia de tramvai in zona Colentina – Doamna Ghica, traficul in zona fiind temporar afectat. ANM a informat ca ploaia va continua in Bucuresti pana spre miezul noptii.

CODUL GALBEN de FURTUNA emis in aceasta dupa amiaza de meteorologii de la ANM a fost extins si pentru judetele ILFOV si PRAHOVA. CODUL GALBEN de FURTUNA este valabil intre orele  18.00 si 19.30.

Potrivit ANM, in intervalul orar 18,30 — 19,30, in Capitala se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie cu viteze de 55..60 km/h la rafala.

In aceast perioada si precipitatii care vor atinge 25…35l/mp. Avertizarile de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore, mai precizeaza ANM.

Sursa foto: realitatea.net