CODUL GALBEN de VANT PUTERNIC, prelungit pentru Bucuresti si cinci judete

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, noi atentionari nowcasting COD GALBEN de intensificari ale vantului pentru Bucuresti si 12 judete, valabile in urmatoarele ore.

UPDATE 20.00: ANM a prelungit vineri seara, cu doua ore, pana la 21.00, atentionarea nowcasting COD GALBEN de VANT PUTERNIC pentru municipiul Bucuresti si judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita si Ilfov.

Potrivit meteorologilor, local, in zonele mentionate se vor semnala intensificari ale vantului care depasesc la rafala 55-65 km/h.

Conform meteorologilor, pana la ora 19.00, pe arii extinse din judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita si Ilfov, inclusiv in Bucuresti, precum si pe arii extinse din judetele Constanta si Tulcea, respectiv local in judetele Arges, Dambovita, Prahova, Buzau si Braila se vor semnala intensificari ale vantului care depasesc la rafala 55-65 km/h.

Citeste si: ALERTA de VREME REA: Se intorc PLOILE, VANTUL si NINSORILE

Avertizarile de fenomene periculoase imediate (/nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore, potrivit ANM.

Citeste si: Doua persoane, SURPRINSE DE AVALANSA in Muntii Rodnei