COD GALBEN – Se intorc PLOILE. Vezi care sunt judetele afectate!

COD GALBEN DE PLOI. Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare COD GALBEN DE PLOI si grindina valabila incepand din aceasta seara si pana maine, joi, 24 aprilie, la ora 23.00.

COD GALBEN DE PLOI. Un nou val de PLOI INSEMNATE CANTITATIV se va abate asupra Romaniei in aceste zile, motiv pentru care meteorologii au emis o noua AVERTIZARE COD GALBEN valabila de astazi, incepand cu ora 20.00 si pana maine, la ora 23.00. AVERTIZAREA a fost emisa pentru judetele Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Gorj, Dolj, Mehedinti, Hunedoara si Caras-Severin.

 

Citeste si: VREME CALDA, DAR INSTABILA. PROGNOZA METEO PENTRU ZILELE URMATOARE!

COD GALBEN DE PLOI. In intervalul mentionat vremea va deveni instabila in cea mai mare parte a tarii si vor fi AVERSE, descarcari electrice si izolat grindina. CANTITATILE DE APA vor depasi 25…30 l/mp in Oltenia, jumatatea estica a Banatului, nordul Munteniei si sudul Moldovei, iar in judetele Mehedinti, Gorj, Dolj si Caras-Severin se vor depasi izolat 50 l/mp.

Vantul va avea INTENSIFICARI in regiunile sudice cu viteze ce vor depasi la rafala 50…60 km/h si temporar in restul teritoriului, in principal în timpul averselor.

COD GALBEN DE PLOI. Teleorman, cel mai afectat judet in urma INUNDATIILOR din ultima perioada, nu este cuprins in atentionarea de ploi emisa de meteorologi, insa acestia precizeaza ca in judetele din jumatatea sudica a Muntentiei, dar si in judetul Olt, va PLOUA in cantitati cuprinse dintre 15 si 20 l/mp.

COD PORTOCALIU DE INUNDATII IN GIURGIU SI GALBEN IN ALTE TREI JUDETE

Sursa foto: enational.ro