TRAFICUL RELUAT intre URZICENI si AFUMATI si CENTURA BUCURESTI si OLTENITA. Situatia drumurilor inca INCHISE. UPDATE

Autostrada A2, sectorul BUCURESTI-FETESTI, si mai multe DRUMURI NATIONALE din judetele Buzau, Giurgiu, Calarasi, Vrancea Calarasi sunt inchise din cauza ZAPEZII si a VISCOLULUI, relateaza Hotnews.

UPDATE 21.30 Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, circulatia rutiera ramane intrerupta pe Autostrada A2, pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Fetesti si pe mai multe tronsoane ale unor drumuri nationale:

DN3 Lehliu (jud. Calarasi) – Calarasi (jud. Calarasi) – Ostrov (jud. Constanta) – Baneasa (jud. Constanta); pe tronsonul Branesti (jud. Ilfov) – Lehliu (jud. Calarasi) a fost reluata circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mica de 3,5 tone;
DN22D Macin – Cerna (judetul Tulcea);
DN22F Horia – Nalbant (judetul Tulcea);
DN22A Topolog (jud. Tulcea) – Harsova (jud. Constanta);
DN22 pe tronsoanele Ramnicu Sarat (jud. Buzau) – Braila (jud. Braila) si Baia (jud. Tulcea) – Sibioara (jud. Constanta);
DN2B Buzau – Braila;
DN2A Urziceni (jud. Ialomita) – Slobozia (jud. Ialomita) – Harsova (jud. Constanta) – Mihail Kogalniceanu (jud. Constanta);
DN21 Calarasi (jud. Calarasi) – Slobozia (jud. Ialomita) – Braila;
DN21A Slobozia (judetul Ialomita) – Baraganul (judetul Braila);
DN2 Buzau – Ramnicu Sarat (jud. Buzau);
DN2C Costesti (jud. Buzau) – Grivita (jud. Ialomita);
DN5B Giurgiu (jud. Giurgiu) – Ghimpati (jud. Giurgiu);
DN41 Chirnogi (jud. Calarasi) – Baneasa (jud. Giurgiu);
DN23B Maicanesti (jud. Vrancea) – Ciorasti (jud. Vrancea);
DN2N Bogza (jud. Vrancea) – Dumbraveni (jud. Vrancea);
DN3A Lehliu-Gara (jud. Calarasi) – Fetesti (jud. Ialomita);
DN3B Fetesti – intersectie cu DN2A;
DN24D Cuca (jud. Galati) – Tulucesti (jud. Galati).
Din cauza caderilor de pietre de pe versanti, traficul rutier este in continuare intrerupt pe DN57 Cozla – Svinita, in judetul Caras-Severin, relateaza HotNews.                        

UPDATE 20.50 Traficul rutier a fost reluat, duminica seara, pe DN4, intre CENTURA BUCURESTI si OLTENITA, si pe DN2, intre localitatile AFUMATI si URZICENI, pentru toate categoriile de vehicule, a anuntat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

UPDATE 17.30 Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că tronsonul Afumați (județul Ilfov) – Urziceni (județul Ialomița) al DN2 a fost deschis pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone. 

UPDATE 15.55 CNADNR anunta ca din cauza ninsorii si a viscolului puternic, vizibilitatea pe drumul national DN 2, km 16+000 – km 57+000, intre Afumati  – Urziceni, este sub 25 de metri, astfel incat s-a dispus inchiderea acestui sector de drum. Vezi aici situatia drumurilor.

UPDATE ORA 12.20 Circulatia rutiera pe alte trei drumuri judetene a fost inchisa duminica, din cauza ninsorii abundente si a viscolului, numarul acestora ridicandu-se la 11, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), relateaza Agerpres.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, la ora 8:45, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, circulatia rutiera este intrerupta pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Fetesti.

De asemenea, nu se circula pe mai multe tronsoane de drumuri nationale:

Din cauza caderilor de pietre, traficul rutier este intrerupt pe DN57 Cozla – Svinita, in judetul Caras-Severin. Din pricina viscolului, in judetul Arges, pe DN73 a fost instituita restrictie de tonaj (7,5 tone) intre municipiul Campulung si limita cu judetul Brasov.

Potrivit informatiilor primite de la Serviciul de Politie Transporturi Maritime, sunt suspendate manevrele in porturile de la Marea Neagra (vant puternic).

CITESTE SI: A INTRAT IN VIGOARE CODUL PORTOCALIU DE NINSOARE SI VISCOL VALABIL PENTRU BUCURESTI SI 11 JUDETE

Sursa foto: intact images