Codin Maticiuc oferă o vacanță gratis la Miami! Oricine o poate câștiga! Iată ce trebuie să faci

Pe 21 februarie are loc marea lansare a filmului mult așteptat ”Miami Bici”. Codin Maticiuc, blogger cunoscut, dar și crai de Dorobanți este scenaristul, producătorul, dar și unul dintre actorii peliculei.

Cu această ocazie, pentru a-și promova producția, Codin Maticiuc a decis să ofere celor care vor cumpăra bilete la film posibilitatea de a merge gratis într-o vacanță la Miami. Câștigătorii vor fi însoțiți și de doi dintre actorii principali: Codin Maticiuc și Matei Dima. Experiența se anunță a fi una de neuitat. Oportunitățile lor vor fi: vizitarea fiecărei colț în care au fost filmate scenele de film timp de câteva luni, cele mai exclusiviste vile de pe insulele private, cluburi, bărci și yachturi.

 „Acest film este aventura vieții mele și vreau s-o împărtășesc cu voi, cei care mă urmăriți și-mi sunteți aproape. Mă rog la Dumnezeu ca acest concurs sa fie câștigat de două persoane care sa merite cu adevărat, care să se bucure cu toată ființa de aceasta experiență pe care vrem să le-o oferim”, a scris Coidin Maticiuc pe pagina lui de facebook.

Așadar, pentru a câștiga acest sejur, tot ce trebuie să faceți este doar să cumpărați unul sau mai multe bilete la filmul ”Miami Bici”. Ele pot fi achiziționate de la casieria cinematografului sau online. După ce ați cumpărat biletul, îl păstrați și trimiteți mesaj cu el, accesați pagina de Facebook sau de Instagram a filmului. Câștigătorul va fi tras la sorți pe data de 30 aprilie.

Sursa foto: facebook