Codin Maticiuc, probleme cu personalul închisorii din cauza lui Nuțu Cămătaru!

Cunoscut drept un apropiat al lui Nuțu Cămătaru, Codin Maticiuc, care în ultima perioadă a vieții sale s-a apucat de scris, a decis să realizeze un roman biografic despre viața celebrului lider al lumii interlope.

Codin Maticiuc a făcut o solicitare la Administrația Națională a Penitenciarelor prin care a cerut mai multe întrevederi cu deținutul Ion Balint, care să aibă loc în afara programului de vizită, pentru ca acesta să-i poată povesti, pas cu pas, cum a ajuns de la un simplu boxer legitimat la Metalul București până la vârful lumii interlope din România, informează în exclusivitate spynews.ro.

Citește și: CÂT A PLĂTIT MANELISTUL DANI MOCANU CA SĂ AIBĂ MASCAȚII JANDARMERIEI ÎN CLIPUL SĂU

Din păcate pentru Codin, conducerea ANP i-a respins cererea, după ce s-a considerat că întâlnirile deținutului în afara programului de vizită “nu sunt oportune”. Este a doua încercare eșuată de colaborare a lui Maticiuc cu autoritățile, după ce, inițial, acesta a intenționat să scrie un scenariu de film care avea ca temă traficul de organe. Atunci, solicitatarea lui Codin a fost respinsă pe motiv că Poliția Română nu a înregistrat astfel de cazuri.

Sursa text și foto: spynews.ro