Codin Maticiuc, refuzat de Pamela Anderson! Câți bani i-a oferit starletei

Codin Madiciuc a ofertat-o pe Pamela Anderson pentru a apărea în filmul „Miami Bici 2”, care a avut premiera, astazi, în cinematografele din România. Starleta l-a refuzat pe Maticiuc, iar Danny Trejo e vedetă în comedia românească, care s-a filmat în România și în America.

Codin Maticiuc a făcut dezvăluiri din culisele filmului „Miami Bici 2” la podcastul lui Cătălin Măruță. Maticiuc a ofertat-o pe Pamela Anderson, însă aceasta l-a refuzat, chiar dacă îi oferise 500.000 de euro. „Răspunsul Pamelei… În primul rând, ei nu îți spun prețul (n. red.: pe care îl cere).

Tu cam știi cu agenții care e liga. Tu îi spui cam câți bani ai. Noi i-am oferit aceeași ofertă ca lui Danny Trejo. Am făcut oferta pe care o făceam la toți. La Pamela, răspunsul a fost: nu suntem nici în aceeași galaxie! Ăsta a fost răspunsul ei. Whatever! Tu, așa, ca marketing de PR, ai fi vândut mai mult cu Pamela Anderson decât cu Danny Trejo? Crezi că da, nu?”, a declarat Codin Maticiuc în podcastul „Acasă la Măruță”.

„Noi nici la primul nu ne-am dorit profit. În Miami Bici 2 am investit 2,2 milioane de euro. Acuma joacă și Danny Trejo. Am visat să fac un film cu un actor american și n-am știut că o să mă coste jumătate de milion. Dacă știam că mă costă atât, nu-l făceam”, a mai povestit Codin Maticiuc.