Codrin Scutaru, de Ziua Nationala: Nu e nimic rau in Romania care sa nu poata fi vindecat de ceea ce este bun

Codrin Scutaru

Secretarul de stat in Ministerul Muncii, Codrin Scutaru, a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, in care vorbeste de drumul clar al tarii noastre spre dezvoltare si subliniaza faptul ca suntem “o economie care si-a revenit dupa o perioada dificila de criza economica si structurala” si “o societate care acorda sanse egale tuturor, care nu lasa pe nimeni in urma si incepe sa reofere locurile de munca atat de necesare tinerilor”.

Vicepresedintele PC a transmis si un mesaj generatiei sale, prin care atrage atentia ca nu e nimic rau in Romania care sa nu poata fi vindecat de ceea ce este bun in tara noastra. “Parintii mei imi repetau ingrijorati la Revolutie, cand aveam 9 ani: cineva ar fi spus la televizor ca trebuie sa asteptam 20 de ani, pana cand ne vom reveni dupa comunism. M-am revoltat atunci. Fara sa vreau, am asteptat mai bine de 20 de ani. Se implinesc in curand 25 de ani de atunci. Tara a inceput sa arate altfel, poate sub visele si asteptarile noastre. Totusi, cu pasi mici, ea este, fara intoarcere, pe drumul spre o tara civilizata, asa cum ne-o dorin. Nu e nimic rau in Romania care sa nu poata fi vindecat de ceea ce este bun in Romania”, a spus Codrin Scutaru.

Mondo News iti recomanda si: Codrin Scutaru: Legea familiei va fi lansata in curand in dezbatere publica

Va prezentam mai jos mesajul integral transmis de secretarul de stat Codrin Scutaru de Ziua Nationala:

“Ziua Nationala a Romaniei gaseste tara noastra pe un drum clar de dezvoltare, calea europeana si transatlantica. Acum 96 de ani, o serie de lideri politici vizionari au optat ferm pentru construirea unei democratii puternice in Romania. Romanii din tara si din strainatate stiu, la 96 de ani de la Marea Unire si la 25 de ani de la Revolutie, ca vom continua sa ne dezvoltam si eforturile de a deveni una din cele mai puternice democratii, societati si economii din Europa.

Suntem o democratie care se bazeaza pe valorile libertatii de exprimare, respectului pentru diversitate si egalitate de sanse, statului de drept. Suntem o economie care si-a revenit dupa o perioada dificila de criza economica si structurala. Suntem o societate care acorda sanse egale tuturor, care nu lasa pe nimeni in urma si incepe sa reofere locurile de munca atat de necesare tinerilor.

E imbucurator ca astazi sarbatorim si calea ferma spre Europa a fratilor nostri romani din Republica Moldova. In viitor, romanii din cele doua tari se vor reuni sub cupola Uniunii Europene, ca state membre.

Si am un mesaj pentru generatia mea: Parintii mei imi repetau ingrijorati la Revolutie, cand aveam 9 ani : cineva ar fi spus la televizor ca trebuie sa asteptam 20 de ani, pana cand ne vom reveni dupa comunism. M-am revoltat atunci. Fara sa vreau, am asteptat mai bine de 20 de ani. Se implinesc in curand 25 de ani de atunci. tara a inceput sa arate altfel, poate sub visele si asteptarile noastre. Totusi, cu pasi mici, ea este, fara intoarcere, pe drumul spre o tara civilizata, asa cum ne-o dorin. Nu e nimic rau in Romania care sa nu poata fi vindecat de ceea ce este bun in Romania”.