CODRIN SCUTARU indeamna tinerii sa iasa duminica la VOT pentru o ROMANIE “smart”

Sociologul Codrin Scutaru indeamna tinerii sa mearga la vot duminica, sustinand ca generatia anilor ’80 – 2000 nu mai poate astepta inca 20 de ani pentru o Romanie unita si puternica, o Romanie “smart”.

“Duminica puteti merge la munte, puteti merge la un film la mall sau sa va bucurati de timp liber cu gasca. Dar tot duminica puteti alege sa nu mai asteptam inca 20 de ani pana cand sa avem o tara ca afara. Puteti ignora si votul asta pentru ca, mult timp, politicienii v-au ignorat total pe voi. Dar peste 20 de ani va veti dori sa fi dat toate zilele de azi si pana atunci pentru a fi votat duminica. Pentru sansa de a alege sa va traiti tineretea aici, in Romania”, sustine Codrin Scutaru intr-o scrisoare adresata tinerilor si transmisa joi Agerpres.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA incearca sa atraga un important LIDER al ACL in PSD 

El arata ca va merge sa voteze pentru cineva, nu impotriva cuiva.

“Voi merge sa votez pentru cineva, nu impotriva cuiva, pentru ca e momentul sa punem stop dezbinarilor care au imbolnavit Romania. Voi merge sa votez pentru primul presedinte al Romaniei care la Revolutia din ’89 nu avea 18 ani impliniti. La fel cum au facut-o 700.000 dintre noi si in primul tur. Gandim la fel, simtim la fel, iubim la fel. Atat de diferit si totusi la fel. Voteaza si tu duminica! Generatia noastra nu mai poate astepta inca 20 de ani pentru o Romanie unita si puternica. Pentru o Romanie smart cum suntem si noi”, arata Codrin Scutaru.

CITESTE SI: A DOUA DEZBATERE IOHANNIS-PONTA: Schimb de replici intre cei doi contracandidati 

Sursa foto: jurnalul.ro