Codrin Scutaru, PC: Vrem respect pentru romani in Europa

Codrin Scutaru, secretar de stat in Ministerul Muncii, a declarat ca Ziua Nationala este momentul in care clasa politica reaminteste romanilor ca are onoarea si datoria de a lupta pentru respectul poporului roman.

„Pentru clasa politica, este momentul cand le reamintim tuturor ca avem datoria si onoarea de a ne lupta pentru respectul nostru, al romanilor. Si cand spun romani vorbesc de toti romanii,  fie ca ei sunt aici, acasa, fie ca sunt la sute si mii de kilometri departare.”a declarat secretarul de stat.

El a precizat ca „romanii care muncesc in alte tari nu merg acolo sa strice structura unei societati, ci facand sacrificii personale si familiale enorme, pierzand poate cei mai frumosi ani departe de copii si de familie. In Romania, trebuie sa ii sarbatorim azi pe romanii care trudesc din greu aici sa isi depaseasca conditia si circumstantele dar si pe cei care, cu greutati si probleme, asteapta

vremuri mai bune.”

Secretarul de stat din Ministerul Muncii Codrin Scutaru a avut o reactie ferma pe 29 noiembrie fata de declaratiile premierului britanic David Cameron, spunand ca libera circulatie a romanilor in Uniunea Europeana (UE) nu se negociaza si apreciind ca inadmisibila propagarea aceluiasi discurs populist.

Scutaru s-a alaturat astfel oficialilor europeni care au raspuns imediat declaratiilor lui Cameron, alaturi de comisarul european Laszlo Andor si presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

Sursa foto: realitatea.net