Codrin Ștefănescu a lansat un atac devastator la adresa lui Dragnea! Replica liderului PSD

Codrin Ștefănescu a lansat, miercuri seară, un atac virulent la adresa lui Liviu Dragnea. Secretarul general adjunct al PSD i-a reproșat lui Dragnea că în timp ce liderul PSD juca tenis și participa la petrecerile de la vilele SRI, el se lupta prin studiorile de televiziune cu dușmanii partidului.

Update: Liviu Dragnea le-a răspuns, joi, celor care l-au criticat pentru că a convocat un Congres în care se fac alegeri doar pentru anumite funcții. Ecaterina Andronescu, Codrin Ștefănescu și Cătălin Rădulescu au fost cei mai vocali, ei acuzându-l de dictatură pe șeful lor.

”M-am hotărât să vorbesc mai multe după Congres, pentru că nu vreau să influențez votul. Ultimul cuvânt îl va avea CEX în privința candidaturilor. Dacă nu suntem de acord cu niște alegeri, de ce candidăm? Nu mă gândesc la sancțiuni, ci doar lămuriri. Voi vorbi în primul CEX de după Congres. Toate deciziile au fost luate împreună, ei critică această conducere din care fac parte și ei. Nu vreau să îl comentez pe Cătălin Rădulescu, nivelul lui e prea ridicat.”, a declarat Liviu Dragnea.

Totodată, Dragnea le-a transmis lui Codrin Ștefănescu, Ecaterina Andronescu și Nicolae Bănicioiu că tot acest scandal nu face bine PSD-ului și le-a cerut să se abțină. Mai mult, Liviu Dragnea a anunțat public că o va vota pe Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte executiv al PSD.

”În Comitetul Executiv s-au adoptat o serie de criterii, pentru candidaturi. Eu le spun foarte simplu, că în Comitetul Executiv Național de mâine se aprobă sau se respinge orice dosar de candidatură. Nu știu cât bine le face dumnealor acest scandal, dar ar fi bine să se gândească și la partidul pentru care zic că doresc să lupte și să candideze.

Toți au zis la CEX să nu cumva să se discute o validare sau o revalidare a mea. Să chemăm toți membri de partid ca să voteze, nu cred că este bine. Am vorbit astăzi cu doamna Dăncilă și mi-a spus că a fost sunată de foarte multe colege din țară, de la organizațiile de femei, de la mai multe organizații din țară. Ea mi-a spus că a luat decizia de a candida, iar eu o susțin în totalitate și voi vota cu toată încrederea”, a spus Liviu Dragnea.

Precizăm că până în momentul acestei declarații, Virica Dăncilă nu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru funcția de președinte executiv al PSD. 

Știre inițială

”Când eu eram în studiourile de televiziune și apăram colegii din PSD, îi apăram pentru că apăram partidul. Când Olguța Vasilescu a ieșit cu cătușe la mâini, eu am ieșit să o apăr, nu eram la tenis și la vile conspirative ale SRI, nu semnam pacte de coabitare pe la Cotroceni. Eu cred că ei, toți, au de dat o explicație în fața membrilor de partid, în fața delegaților care vor veni acolo. Sunt 4000 de oameni, oameni care aduc voturi, care se zbat pentru acest partid.

Eram la colegul dumneavoastră în emisiune, la Răzvan Dumitrescu, când am auzit mărturiile lui Sebastian Ghiță. Mi s-a făcut rău când am auzit despre întâlnirile din vie, despre petrecerile de la vilele SRI”, a spus Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

”Eu aș vrea o listă a PSD, la acest Congres, nu lista lui Dragnea. Dacă conducerea actuală ne va permite să candidăm, noi voi candida. Și eu, și Șerban Nicolae, și Nicolae Bănicioiu, și Ecaterina Andronescu și alți colegi din PSD. Mi s-ar părea normal ca decizia să fie la delegați, nu să ți se îngrădească dreptul de a candida”, a tunat Codrin Ștefănescu.

Sursa foto: realitatea