CODRIN STEFANESCU a lansat un ATAC DUR la adresa lui VICTOR PONTA

CODRIN STEFANESCU a dezvaluit, joi, ca PSD a fost anuntat cu o ora inainte de DEMSIA lui VICTOR PONTA si a guvernului, dupa ce cu o seara inainte fostul premier si GABRIEL OPREA au purtat o discutie cu privire la plecarea amandurora de la conducerea tarii.

Pentru ca nu s-au inteles, spune CODRIN STEFANESCU, “(Ponta – n.r.) l-a informat pe Liviu Dragnea ca-si va da demisia, lasandu-ne masca pe toti. Liviu Dragnea l-a sunat si i-a spus ‘noi suntem socati, ne anunti acum ca peste o ora iti dai demisia impreuna cu intregul Guvern, nu se procedeaza asa. Dandu-ti demisia, impingi PSD-ul in Opozitie. Nu poti sa dai vina pe presiunea strazii pentru asa ceva. Daca spui ca sunt ministrii vinovati, dai cu ei de pamant, ii ceri demisia lui Piedone, ii ceri demisia vicepremierului si asa mai departe, dar nu-ti dai demisia tu, luand tot cabinetul cu tine si punandu-ne pe noi intr-o situatie delicata in fata lui Iohannis’. L-a anuntat pe LIVIU DRAGNEA, nu pe noi, cu o ora inainte de a-si da demisia. Sarcina lui LIVIU DRAGNEA a fost de a mai scapa ce se poate scapa din beneficiile guvernarii PSD pozitive pentru romani”.

CITESTE SI: CODRIN STEFANESCU (PSD) I-A ADRESAT O SCRISOARE LUI TRAIAN BASESCU: “DICTATORULE….”

Astfel, PSD a fost lasat in ofsaid, iar liberalii au sperat ca premier va fi desemnat Predoiu – “Au inceput deja sa urle cum vor face curatenie in tara, de la prefecti, subprefecti, deconcentrate, de la femeia de serviciu pana la portari in toata tara asta. In conditiile astea, Iohannis a propus un guvern de tehnocrati cu dl Ciolos in frunte”, scrie dcnews.

Despre propunerea social democratilor, CODRIN STEFANESCU a spus ca LIVIU DRAGNEA “a fost lasat a doua oara in ofsaid”, de UNPR.

“Inainte cu o ora de a se intalni cu noi in BPN, a avut o intalnire in coalitie cu Tariceanu si cu Oprea, au discutat aceasta propunere privind Liviu Voinea sustinut de coalitie. (…) La consultari, UNPR a spus ca ‘nu, noi votam cu ce vreti dumneavoastra, presedinte Iohannis’. S-au predat. La maniera, ‘sefu’, vreti o rata prim-ministru si un guvern card de gaste? aia votam!’. Noi, PSD, am venit cu o propunere solida, dar in care PNL, UDMR, UNPR, minoritati au spus ‘dl Iohannis, cum vreti dumneavoastra, tehnocrati, aia votam’, am ramas, pentru a doua oara in ofsaid”, a explicat CODRIN STEFANESCU.

CODRIN STEFANESCU a adaugat ca “dupa mine, de vina a fost colegul nostru VICTOR PONTA care ne-a lasat in ofsaid fara sa ne anunte. Cu o saptamana inainte vorbea despre guvernarea cea buna (…) si toate le uiti si-l anunti pe LIVIU DRAGNEA cu o ora inainte sa-si dai demisia. Eram socati. Cum sa faci una ca asta? Am promis oamenilor niste lucruri, nu poti sa pleci pur si simplu. De cand a pierdut alegerile prezidentiale, VICTOR PONTA nu si-a mai revenit vreo doua luni de zile. Pe urma si-a revenit, am crezut ca o sa fie in regula si mergem mai departe cu programul de guvernare, apoi a inceput ancheta si-n momentul ala a inceput sa…”.

Sursa foto: realitatea