CODRIN STEFANESCU DAT AFARA DIN STUDIOUL ANTENEI 3

Dana Grecu l-a dat afara luni seara pe CODRIN STEFANESCU din studioul Antenei 3, dupa ce PSD-istul a inceput sa il ingane si sa il imite pe reprezentantul PNL, Razvan Prisca, informeaza Hotnews.ro.

CODRIN STEFANESCU argumenta ca Florin Iordache e un “erou” dar Prisca a replicat ca fostul ministru al Justitiei “a dus distrugerea Justitiei din Romania pana in Monitorul Oficial”. Replica l-a iritat pe secretarul general adjunct al PSD, care a inceput sa il ingane si sa rada de modul in care se vorbea PNL-istul.

CITESTE SI: “INTELECTUALUL” CODRIN STEFANESCU CATRE UN LIDER PSD: TU CINE MORTII MA-TII ESTI PAPAGALULE?

Dana Grecu i-a cerut sa isi ceara scuze si l-a amenintat ca ii taie microfonul in caz contrar, lucru care s-a si intamplat. La un moment dat CODRIN STEFANESCU a intrebat: “Ma dati afara din emisiune?”, iar Dana Grecu i-a raspuns: “Daca nu va cereti scuze puteti sa plecati”. In acel moment, CODRIN STEFANESCU si-a dat jos lavaliera, si-a luat telefonul de pe masa si a plecat, afirmand: “Ramaneti aici dl Prisca cu Dana Grecu care sustine PNL”, mai noteaza sursa citata.

 
CODRIN STEFANESCU mai are antecedente de acest gen el fiind dat afara si din platoul unei emisuni gazduita de postul B1 Tv si moderata de Sorina Matei in decembrie 2014. (DETALII AICI)
 
Sursa foto: captura video