CODRIN STEFANESCU dezvaluie care sunt “SCHELETELE” din dulapul lui LUDOVIC ORBAN

Partidul Social Democrat (PSD) nu sta cu mainile in san in asteptarea votului pe MOTIUNEA de CENZURA a PNL. Prin vocea lui CODRIN STEFANESCU, secretarul general adjunct al PSD, partidul aflat la putere il ataca DUR pe liderul liberal LUDOVIC ORBAN.

CODRIN STEFANESCU a dezvaluit care sunt “SCHELETELE” din dulapul lui LUDOVIC ORBAN.

”Crizele de nervi din ultimele zile ale domnului LUDOVIC ORBAN la adresa premierului sunt ca urmare a unei frici acute care a pus stapanire pe liderul PNL.

CITESTE SI: TRADARE INCREDIBILA LUDOVIC ORBAN, turnat la DNA de NELU IORDACHE 

Pentru ca nu poti sa tii discursuri in Parlamentul Romaniei despre „hotia si coruptia din randul partidului de guvernamant” cand nu ai clarificat suspiciunile care planeaza asupra propriei persoane, din perioada in care ai ocupat functia de ministru al Transporturilor:

nu ai lamurit care a fost relatia cu NELU IORDACHE;

nu ai explicat cum a obtinut compania ROMSTRADE (a aceluiasi NELU IORDACHE) contracte in valoare de 400 milioane euro de la Compania de Drumuri;

nu ai elucidat cum s-a girat, cu buna stiinta, falimentul Companiei de Transport Feroviar CFR MARFA;

nu ai justificat cum s-au atribuit fonduri de peste 300 milioane euro pentru afacerea TRANSALPINA.

CITESTE SI: VIDEO PSD-istul CODRIN STEFANESCU DAT AFARA din emisiune de SORINA MATEI 

Iar daca nu ai clarificat inca aceste „pete negre” din CV-ul de fost ministru al Transporturilor, si in loc sa ramai doar o tacuta pata gri in Parlamentul Romaniei, ataci cu o virulenta extrema primul ministru si partidul de guvernamant, inseamna ca iti este frica, domnule ORBAN. Frica de cei care iti monitorizeaza atent toate declaratiile publice si toate aparitiile TV. Frica pentru ca trebuie sa le demonstrezi ca au nevoie de tine. Frica pentru ca cineva s-ar putea sa te intrebe, de data aceasta oficial, despre toate aceste lucruri.” se arata in mesajul lui CODRIN STEFANESCU.

Sursa foto: realitatea.net