CODRIN STEFANESCU (PSD) i-a adresat o SCRISOARE lui TRAIAN BASESCU: “DICTATORULE….”

CODRIN STEFANESCU, secretarul general adjunct PSD, ii adreseaza lui TRAIAN BASESCU o SCRISOARE DESCHISA, in care il acuza ca si-a trimis la inchisoare dusmanii, si-a protejat camarila, a mintit si a umilit oameni.

SCRISOAREA social democratului se vrea un raspuns la atacul lansat de fostul sef al statului la adresa PSD. „Eu va spun ca daca atunci eram la fel de lasi ca PSD tara asta era mai rau decat Grecia si acum nu mai aveati crestere economica”, a afirmat TRAIAN BASESCU.

SCRISOAREA DESCHISA adresata de CODRIN STEFANESCU lui TRAIAN BASESCU:

“Dictatorule,

Esti ultima persoana din Romania care poate vorbi despre drepturile omului. Pentru ca tu si camarila ta, timp de 10 ani le-ati incalcat pe toate:

1. Ati folosit institutiile statului in interes propriu pentru a inchide gura tuturor adversarilor politici. Ati santajat, blamat, mintit si hartiut oameni care au dezavuat si s-au opus abuzurilor continue promovate de voi. Iar pentru asta, afirma chiar oameni din anturajul tau, i-ai aruncat dupa gratii pe: Adrian Nastase ca principalul tau adversar politic, pentru care ai nutrit o ura viscerala ; Dan Voiculescu pentru ca ti-a dezvaluit fata hidoasa de informator al vechii Securitati si sluga a sistemului comunist; pe Gigi Becali pentru ca a divulgat public mafia retrocedarilor de la ANRP si taxele percepute de Dorin Cocos, pe atunci sotul Elenei Udrea, si Ioan Oltean.

2. Esti un mincinos, niciodata nu ai ” aparat evolutia pozitiva a statului”! Dimpotriva, ai umilit si calcat in picioare destine, ai injurat si amenintat ziaristi.

CITESTE SI: BASESCU: DACA IN 2010 ERAM LA FEL DE LASI CA PSD, TARA ASTA ERA MAI RAU DECAT GRECIA

Ai santajat, chiar de la tribuna Cotroceniului, un senator al Romaniei – Gabriela Firea, si pe familia acestuia, doar pentru ca facea parte din comisia parlamentara care ancheta abuzurile prin care ai dobandit mosia de la Nana.

3. Spui ca Romania ”a avansat enorm din 2004”, de cand ai preluat presedintia. Ceea ce este o alta mare minciuna. In toti acesti ani, ai patronat o camarila care a furat si devalizat tara, in timp ce tu taiai pensii si salarii, motivand ca nu sunt bani la buget. Si, in timp ce profesorii, medicii si alte categorii sociale erau in strada strigandu-si disperarea, mafia patronata de tine facea shopping la Paris si isi petrecea concediile la Monaco, pe iahturile proprii.

Timp de 10 ani, nu ai promovat decat scandaluri, conflicte, abuzuri si hotie, lasand o natiune intreaga dezbinata.

Iar astazi, fosta ta camarila a ajuns sa se denunte reciproc, toti indicand undeva, in varful piramidei, pe ”tatal hotilor”. Pentru ca tu, Traian Basescu, esti acela!”

Sursa foto: realitatea