Codrin Ștefănescu sare în apărarea lui Dragnea și o trimite pe Firea la o cafea cu fetele din PSD

Marți seară, într-o intervenție la Antena 3, Codrin Ștefănescu a negat ferm că ar putea să urmeze o demisie a lui Liviu Dragnea și a spus că totul a pornit de la o ceartă între două membre de partid, adică Gabriela Firea și Carmen Dan, care ar fi trebuit să-şi rezolve disensiunile la o cafea sau la un ceai.

Codrin Ştefănescu a afirmat că totul este “cusut cu aţă albă”, iar Firea nu va avea susţinători în PSD. “Mă mir că Gabriela Firea a ajuns la concluzia asta. Va trebui să şi justifice cererea. Suntem foarte curioşi cum a ajuns la concluzia asta Gabriela Firea, în momentul acesta când PSD se bate cu rămăşiţele statului paralel şi vedeţi că nu e uşor. Când Iohannis la vârful statului care anulează CSAT-ul, mi se pare cusut cu aţă albă să vii să ceri lucrul acesta (demisia lui Dragnea, n.r.).

Citește și: GABRIELA FIREA ÎI APLICĂ DECISIVA LUI LIVIU DRAGNEA: CRED CĂ O RETRAGERE A LUI AR FI BENEFICĂ PENTRU PSD ȘI PENTRU ȚARĂ

Am încercat să găsesc o soluție – am rugat-o pe Rovana Plumb, în dubla ei calitate de președinte la femeile social-democrate și prietenă foarte bună și cu Gabriela Firea și cu Carmen Dan să le invite ea la o cafea sau un ceai și să discute cu ele ca să nu mai avem un astfel de conflict în următorul Cex, peste două-trei săptămâni. S-a ajuns aici, o să vedem ce e de făcut, dar când batem cu ‘ăștia’ și avem încă legi de scos, coduri penale de modificat, contestații de tot felul, #rezist în stradă, tot felul de acoperiți din toate părțile care încearcă să saboteze, toată lumea vede cu cine ne batem şi interesul nostru e să aducem normalitatea în România, să vii să ceri lucrul ăsta vă dați seama că o să aibă foarte puțini susținători”, a declarat Codrin Ştefănescu.

“Nu are nimeni dreptul să-şi bată joc de voturile PSD. Nimeni nu s-a ales singur, ci a avut în spate sigla PSD. Gabi Firea a fost alegerea noastră pentru candidatua la Primăria Capitalei. Ne-am bătut cu toţii pentru Gabriela Firea. Când am decis să punem o femeie candidat la Primăria Capitalei au râs toţi de noi”, a mai precizat secretarul general adjunct al PSD.

Întrebat dacă în PSD s-ar putea contura un nucleru anti-Dragnea, Stefănescu a răspuns: “Dacă unii vin cu aşa ceva, când noi cerem ordonanţa pentru protocoalele secrete, când vorbim de amnistie, despre suspendarea lui Iohannis, sub nicio formă din partea noastră, a civililor, nu vor avea susţinere.”

Sursa foto: adevarul