Codrin Ștefănescu ținta unui atac violent: Un milog de înaltă clasă, un slujitor

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct la PSD, a fost, miercuri seara, ținta unui atac violent. Radu Banciu i-a dedicat câteva minute lui Codrin Ștefănescu cel care, în opinia jurnalistului, se pregătește să își piardă funcția deținută în PSD.

“Secretarul general adjunct al PSD, care va rămâne fără funcție peste câteva zile, Codrin Ștefănescu, cel pe care îl făcea handicapat mental Corneliu Vadim Tudor în urmă cu câțiva când îl dădea afară din partid, iar acesta se laudă că nu, a demisionat el. Asta așa ca să nu se uite. Codrin Ștefănescu a fost un milog de înaltă clasă, care nu a făcut altceva decât a sluji pe la ușile partidelor politice.

Citește și: CODRIN ȘTEFĂNESCU A LANSAT UN ATAC DEVASTATOR LA ADRESA LUI DRAGNEA: CÂND OLGUȚA AVEA CĂTUȘE EU O APĂRAM NU ERAM LA SINDROFIILE SRI

La un moment dat s-a nimerit să ajungă în PSD, dar după ce a hălăduit prin alte locuri rău famate, între care și vestitul PRM. Unde Corneliu Vadim Tudor și-a bătut joc de el în stilul caracteristic, dar, aș spune, meritat, cinstit. Vadim Tudor acum că nu mai poate să ne răspundă a devenit un personaj aproape acceptabil la scara politicii românești”, a comentat Radu Banciu, la postul B1 Tv.

Sursa foto: realitatea