CODRUT MARTA a fost UCIS – ipoteza lansata de ANCHETATORII DNA

CODRUT MARTA, evazionist si om de legatura al celor din Grupul de la Monaco, NU MAI ESTE IN VIATA. Informatia vine chiar de la procurorul-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), MARIUS IACOB, anunta, in exclusivitate, postul RTV.

“Avem in lucru un dosar care are si acest aspect, al disparitiei lui CODRUT MARTA. CODRUT MARTA e dat in urmarire internationala, pe numele lui s-a solicitat acum 2 ani mandat de ARESTARE PREVENTIVA. Luam in calcul si varianta in care el a fost UCIS. La momentul de fata facem cercetari pe toate aceste planuri. Cel mai probabil el NU SE MAI AFLA IN VIATA in acest moment”, a explicat MARIUS IACOB.

CITESTE SI: SORIN BLEJNAR, fostul sef al ANAF, AUDIAT la DNA in dosarul Marta 

ANCHETATORII au emis o noua ipoteza in cazul disparitiei lui CODRUT MARTA. Fostul sef de cabinet al lui SORIN BLEJNAR ar fi imprumutat cu o suma foarte mare de bani un important om de afaceri. Când a venit scadenta CODRUT MARTA si-ar fi cerut banii inapoi, insa din acel moment, nimeni nu a mai auzit de el.

CITESTE SI: DIANA NEMES va ramane dupa gratii. RADU NEMES va fi si el EXTRADAT 

CODRUT MARTA a disparut in luna mai a anului 2012 si a fost dat in urmarire internationala. A fost emis chiar un mandat de ARESTARE in lipsa pe numele sau.

CODRUT MARTA este cercetat alaturi de fostul sef al ANAF, SORIN BLEJNAR, intr-un dosar de EVAZIUNE FISCALA in valoare de peste 15 milioane de euro.

Sursa foto: realitatea.net