UPDATE. Codrut Seres, AREST LA DOMICILIU. Cerere facuta de procurorii DIICOT

DOSARUL HIDROELECTRICA. Procurorii DIICOT cer ARESTUL la domiciliu in cazul fostul ministru PC al Economiei si Comertului, Codrut Seres, dar si pentru fostul ministru UDMR al Telecomunicatiilor, Zsolt Nagy, informeaza Realitatea TV.

UPDATE 12.35: Gabor Kerekes, judecat in dosarul privatizarilor strategice, a plecat din tara, desi se afla sub control judiciar, si a trimis instantei un email in care a aratat ca merge in Germania, ICCJ urmand sa decida daca va fi arestat preventiv, dar si daca Seres si Nagy vor sta in arest la domiciliu.

DOSARUL HIDROELECTRICA . Ambii sunt cercetati de procurori, fiind acuzati de procurori ca ar fi utilizat pozitiile pe care le ocupau in Guvern pentru a favoriza anumiti concurenti intr-o serie de dosare de privatizare de mare importanta. 

Citeste si: DOSARUL HIDROELECTRICA: EUGEN PENA SI TRAIAN OPREA, FOSTI SEFI AI HIDROELECTRICA, PUSI SUB INVINUIRE

Fostul ministru al Economiei, CODRUT SERES, a fost condamnat, in luna martie, de instanta suprema, la patru ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la abuz in serviciu, in dosarul “Hidroelectrica”, decizia nefiind definitiva, scrie b365.ro.

DOSARUL HIDROELECTRICA. Completul de trei judecatori de la instanta suprema a decis achitarea lui CODRUT SERES pentru constituire de grup infractional organizat si condamnarea fostului ministru la patru ani de inchisoare cu executare si doi ani interzicerea dreptului de a exercita functii publice pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata, informeaza sursa citata.

Citeste si: CODRUT SERES, CONDAMNAT LA PATRU ANI DE INCHISOARE CU EXECUTARE, IN DOSARUL “HIDROELECTRICA”. UPDATE

DOSARUL HIDROELECTRICA. Si fostii sefi din Hidroelectrica Eugen Pena, Victoria Geormaneanu, George Asan, Nicolae Opris, Traian Oprea si Georgeta Iosif au fost achitati pentru constituire de grup infractional organizat.