CODUL GALBEN de CEATA, PRELUNGIT! 11 JUDETE raman sub ATENTIONARE

Administratia Nationala de Meterologie (ANM) a prelungit, duminica, atentionarile COD GALBEN de CEATA emise pentru judetele Olt, Dolj, Teleorman si Giurgiu, ramanand in vigoare si cele pentru Vrancea, Iasi, Bacau, Vaslui, Botosani, Neamt si Suceava. In total, 11 judete sunt sub avertizare de ceata, informeaza News.ro.
 
Atentionarile COD GALBEN de CEATA emise pentru judetele Olt, Dolj, Teleorman si Giurgiu au fost prelungite pana la ora 14.00. Potrivit ANM, in aceste zone, vizibilitatea este foarte scazuta, local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.De asemenea, raman in vigoare atentionarile COD GALBEN de CEATA emise pentru judetele Vrancea, Iasi, Bacau, Vaslui, Botosani, Neamt si Suceava, pana la ora 13.00.
 
Centrul Infotrafic anunta, duminica dimineata, ca circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate, in conditii de ceata densa pe DN5 Bucuresti – Giurgiu si DN6 Bucuresti – Alexandria, in judetul Giurgiu, vizibilitatea pe aceste artere fiind redusa, pe alocuri, sub 30 de metri. De asemenea, se circula in conditii de ceata si pe DN2 Bucuresti – Buzau si DN1D Urziceni – Albesti – Paleologu, unde vizibilitatea era sub 50 de metri.
 
Fenomenul se semnala si pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti, intre kilometrii 12 si 36, unde vizibilitatea era sub 50 de metri. Pe Autostrada A2, pe tronsonul Bucuresti – Drajna, vizibilitatea era, pe alocuri, sub 50 de metri. Si pe Autostrada A3 Bucuresti – Ploiesti, intre kilometrii 11 si 42, vizibilitatea era scazuta, din cauza cetii, fiind sub 100 de metri.
 
Sursa foto: jurnalul