Codurile neștiute de la iPhone îți dau acces la informații importante! Video

Iată câteva coduri prin care putem afla diferite informații despre telefonul nostru. Puțini știu că prin cunoașterea câtorva coduri de la telefon, putem obține acces la informații suplimentare importante, notează The Independent.

Spre exemplu, putem află detalii despre Field Mode, care ne arată cât de bun este semnalul pe care îl avem la telefon. Pentru asta, trebuie să tastăm următorul cod: *3001#12345#* și apoi să apăsăm tasta de apel. Telefonul va afișa un ecran gri, apoi vom primi informații despre puterea semnalului pe care îl avem.

Citește și: WHATSAPP OPREŞTE SUPORTUL PENTRU VERSIUNI MAI VECHI DE IOS ŞI ANDROID

Dacă tastăm codul *43# vom activă opțiunea de apel în așteptare. Astfel, vom fi anunțați dacă ne sună cineva în timp ce vorbim la telefon cu o altă persoană. Opțiunea poate fi eliminată prin tastarea codului #43#.

Un alt cod care ne oferă o informație importantă este *#06#. Cu ajutorul lui putem află care este numărul de identificare IMEI al telefonului. Acest număr ne ajută să localizăm telefonul dacă este furat și chiar să-l închidem de la distanță, mai scrie The Independent.