Coinbase anunță adăugarea a cinci potențiale crypto monede noi

Coinbase, platforma de tranzacționare a crypto monedelor din San Francisco, a anunțat că examinează adăugarea a cinci monede virtuale noi.

Platforma de tranzacționare explorează posibilitatea de a adăuga noi active la listele sale de tranzacționare, inclusiv Cardano (ADA), Basic Attention Token (BAT), Lumeni Stellar (XLM), Zcash (ZEC), și 0x (ZRX). În plus, Coinbase a declarat că va negocia cu băncile și autoritățile de reglementare locale pentru a adăuga noile crypto monede în cât mai multe jurisdicții.

În iunie, Coinbase a anunțat că va sprijini platforma Ethereum Classic (ETC), după care prețul ETC a crescut cu peste 25%. Potrivit Coinbase, procesul de adăugare a ETC la platforma lor de schimb este “procedând așa cum a fost planificat”. Coinbase a remarcat că, spre deosebire de adăugarea ETC, care este tehnic apropiat de Ethereum (ETH), noile active “vor necesita lucrări suplimentare de explorare.” Bursa a menționat că nu garantează că noile tokenuri vor fi listate pentru tranzacționare.

Citește și:  PESTE 10 MILIOANE DE DOLARI ÎN ETHEREUM AU FOST FURATE ANUL TRECUT PRIN INTERMEDIUL INGINERIEI SOCIALE

În plus, bursa a avertizat că procesul de listare poate face ca anumite crypto monede să fie disponibile clienților numai pentru cumpărare și vânzare, fără posibilitatea de a le trimite sau primi utilizând un portofel local. Coinbase a explicat: “Putem, de asemenea, permite numai anumite moduri de a interacționa cu aceste active prin intermediul site-ului nostru, cum ar fi sprijinirea doar a depozitelor și retragerilor din adrese transparente Zcash. În cele din urmă, unele dintre aceste active pot fi oferite în alte jurisdicții înainte de a fi listate în S.U.A. “

Bursa a spus că aceste active necesită un studiu mai detaliat și nu au stabilit încă momentul sau dacă aceste crypto monede vor deveni disponibile pe platformă. Coinbase mai afirmă că “unele dintre aceste active pot deveni disponibile peste tot, în timp ce altele pot fi susținute numai în jurisdicții specifice”.

ADA și XLM se tranzacționează, la această oră, cu peste 8% în ultimele 24 de ore, în timp ce ZEC, ZRX și BAT au crescut cu 11, 15 și respectiv 22%. În martie, Coinbase și-a anunțat intenția de a sprijini tokenurile ERC20. Compania a spus atunci că decizia sa de a adăuga ERC20 “deschide calea pentru sprijinirea activelor ERC20 în cadrul produselor Coinbase în viitor”.

În prezent, Coinbase susține patru active diferite, care sunt Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) și Litecoin (LTC). Luna trecută, compania a inițiat procesul de a deveni un broker de brokeraj pe deplin reglementat de Comisia de Valori Mobiliare și de Valori (SEC) din S.U.A. Acest lucru l-ar ajuta pe Coinbase să își extindă ofertele și apoi să se extindă în produse financiare non-crypto.