Coinbase își extinde serviciile de conversie de tip Crypto-Crypto în alte 11 țări

Principala bursă americană de schimb valutar și furnizorul de portofel Coinbase și-a extins tranzacțiile cripto-cripto către mai multe țări.

Coinbase și platforma sa de tranzacționare profesională Coinbase Pro au introdus conversii cripto-cripto și tranzacționează în alte 11 țări din America Latină și Asia de Sud-Est. Produsul este acum disponibil și în Argentina, Mexic, Peru, Columbia, Chile, India, Hong Kong, Coreea de Sud, Indonezia, Filipine și Noua Zeelandă.

Coinbase și-a anunțat clienții din țările menționate mai sus că pot acum să stocheze, să comercializeze, să trimită și să primească criptomonede. Bursa de schimb sugerează că monedele virtuale “se deplasează de la actuala” fază de investiție “în” faza de utilitate “în urma unui număr de noi cazuri de utilizare. Coinbase explică: “Acest lucru ar putea lua forma unor versiuni descentralizate ale serviciilor financiare tradiționale cum ar fi împrumuturi sau micropayments sau aplicații pentru noi criptomonede pe care nimeni nu le-a gândit încă. Abilitatea de a converti o criptomonedă în alta va forma coloana vertebrala a acestei noi economii descentralizate. “

Recent, Coinbase a introdus câteva dezvoltări noi, inclusiv adăugarea de sprijin pentru EOS (EOS), Augur (REP) și Maker (MKR) și extinderea plăților transfrontaliere. Cea de-a doua dezvoltare permite utilizatorilor să trimită și să primească bani instantaneu, precum și să le convertească în moneda locală.

La începutul lunii aprilie, Coinbase a lansat și Coinbase Card cu Visa, ceea ce permite clienților săi din Marea Britanie să plătească în magazin și online cu criptomonede. Noul serviciu permite Coinbase să convertească instantaneu fondurile cripto ale clienților în moneda fiat pentru a finaliza achiziția.