Coinbase își reînnoiește serviciul de schimb pentru crypto monede

Coinbase a anunțat miercuri că lansează o nouă versiune a platformei sale GDAX numită Coinbase Pro și achiziționează platforma Crypto Trading Paradex.

Noua platformă urmărește să “facă experiența de tranzacționare mai ușoară și mai intuitivă”, în funcție de pornire. Alte caracteristici includ un nou sistem de diagrame care oferă acces raționalizat la datele istorice și o vedere consolidată a portofoliului.

Dincolo de pur și simplu tranzacționarea activelor, Coinbase Pro își propune să ofere o serie de noi caracteristici pentru investitori, conform comunicatului, în care se precizează: “Viziunea noastră este de a oferi clienților posibilitatea de a participa la servicii cum ar fi staking și votul protocolului, care sunt distincte de cripto. Pe măsură ce ecosistemul descentralizat avansează, ne așteptăm ca clienții să aibă mai multe oportunități de a interacționa cu activele digitale în moduri noi și unice .“

Ca parte a acestui efort de a permite clienților să utilizeze active digitale, Coinbase Pro va integra suportul Paradex în următoarele săptămâni, ceea ce va permite utilizatorilor să “comercializeze sute de tokenuri direct din portofele”, potrivit comunicatului.

“Inițial, această experiență este pentru clienții noștri din afara S.U.A., dar va fi disponibilă clienților din S.U.A., de îndată ce obținem autorizația de reglementare, pe care lucrăm în mod activ”, a spus compania.

Citește și: PRIMA COMPANIE DE TRANZACȚIONARE A CRYPTO MONEDELOR DIN NEW YORK A PRIMIT BITLICENSE

Paradex le permite investitorilor să comercializeze mărcile ERC-20 direct din portofelele lor digitale, acționând ca un releu pentru transferuri. Portofelele hardware – în special portofelul Ledger – sunt suportate, de asemenea.

Pentru a transfera tokenurile de ethereum, sistemul cere utilizatorilor să le transforme în “ethereum înfășurat”, care este descris ca “o versiune comercială a unui ethereum obișnuit”. De asemenea, utilizatorii pot transfera alte tokenurile după conectarea aplicației Paradex la portofel, conform site-ului.

În timp ce Paradex permite utilizatorilor să comercializeze monedele ERC-20 deținute în portofelele lor, rămâne neclar dacă Coinbase va adăuga un suport direct de cumpărare sau de tranzacționare pentru astfel de tokenuri. În martie, compania a anunțat că a adăugat suport pentru standardul tehnic ERC-20, dar nu a dezvăluit niciun produs specific la momentul respectiv.