CoinSpark, noua bursă pentru crypto monede promite dividende importante pentru investitori

La începutul lunii ianuarie, piața mondială a crypo monedelor a depășit suma de 700 de miliarde de dolari. Astfel a ajuns la un nivel ridicat în evaluarea tuturor crypto monedelor combinate. Capitalizarea pieței amplifică valoarea unui activ prin valoarea totală a activului în circulație. Spike-ul a avut loc ca urmare a creșterii valorii a mai mult de 1.400 de crypto monede aflate pe piață.

Având în vedere oportunitatea de creștere, comercianții și investitorii încep să se implice mai mult în lumea crypto monedelor. Acum, mai mult ca niciodată, oamenii se uită la crypto monede din perspectiva investițiilor. Cu toate acestea, crypto-investiția nu se compară cu ridicarea stocurilor de pe e-Trade, deoarece e-Trade este o terță parte între Bursă și un investitor. Intermediari sau terți nu există atunci când se tranzacționează pe schimburi descentralizate.

Un “refugiu” împotriva interdicției de schimb de crypto monede din Coreea de Sud

CoinSpark este o companie tânără cu un model de afaceri axat pe investitori și comercianți. CoinSpark își propune să promoveze un nou tip de schimb descentralizat de active digitale. CoinSpark intră pe piață în încercarea de a recompensa comunitatea criptografică sub forma dividendelor emise proporțional tuturor deținătorilor de monede SPARK. Scopul principal este de a dezvolta un schimb descentralizat de active digitale, în cazul în care clienții primesc 25% din profitul net al companiei.

Un alt beneficiu principal al modelului de afaceri CoinSpark este legat de locația sa fizică. Având în vedere speculațiile referitoare la schimburile de crypto monede din Coreea de Sud, CoinSpark ar putea deveni un paradis sigur pentru investitorii străini. Situată în Insulele Cayman, compania este licențiată și ar putea deveni un “refugiu” pentru investitorii și comercianții afectați de o posibilă interdicție de schimb de crypto monede din Coreea de Sud.

Citește și: CUM POȚI SĂ MINEZI CRYPTO MONEDE BITCOIN ȘI SĂ FACI MULȚI BANI FĂRĂ INVESTIȚIE ÎN ECHIPAMENTE

Parteneriat cu AlphaPoint

Pentru a asigura o dezvoltare ușoară a platformei de tranzacționare, CoinSpark a încheiat un parteneriat cu AlphaPoint.  AlphaPoint este o companie fintech care transformă activele nelichide în active lichide, permițând clienților să lanseze produse și servicii oferind alte companii și instituții soluții bazate pe Blockchain pentru a lansa piețe, și reduce costurile operaționale la nivel de întreprindere.

Cu clienți de pe cinci continente si birouri din San Francisco, New York si Philadelphia, AlphaPoint este recunoscută pentru contribuția majoră la dezvoltarea unor mari tranzacții de crypto monede utilizate in prezent.

Pe tot cuprinsul ICO, vor fi puse la dispoziție 25 de milioane de jetoane Spark, monedele fiind evaluate la 0,0025 ETH. Oferta de crypto monede începe în ziua de 14 februarie și se va încheia pe 14 martie. Deoarece compania crede în furnizarea de prețuri egale tuturor utilizatorilor săi, nu va exista o vânzare prealabilă. Având în vedere creșterea interesului pentru crypto monede, multe dintre schimburile de astăzi nu pot ține pasul și adesea se luptă să se ocupe de serviciile și achizițiile pentru clienți. În urma lansării de la jumătatea lunii aprilie, CoinSpark este pe deplin pregătită să ofere servicii de top pentru clienți 24 de ore din 24, pentru a se asigura că toate problemele și întrebările acestora sunt rezolvate rapid și eficient.

CoinSpark își lansează ICO cu 10 tipuri de crypto monede: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple, Bitcoin Gold, Dash, Litecoin, Iota, Neo și Spark. După finalizarea și evoluția cu succes a ICO, obiectivul final al companiei este de a permite și altor crypto monede să fie prezentate pe bursă, precum și să interacționeze cu 200+ de monede fiat. Mărcile SPARK vor fi distribuite imediat în cursul ICO, iar deținătorii de crypto monede ar putea începe să le comercializeze pe bursa CoinSpark în luna aprilie.

Acest articol nu poate fi considerat un sfat de investiții. Deși vrem să vă oferim toate informațiile importante pe care le putem obține, cititorii ar trebui să facă propriile lor cercetări și să-și asume întreaga responsabilitate pentru deciziile lor.