COLECTIA lui CORNELIU VADIM TUDOR, scoasa la vanzare de o CASA de LICITATII

Obiecte din colectia a lui CORNELIU VADIM TUDOR sunt scoase la vanzare de casa de licitatii condusa de HORIA ROMAN PATAPIEVICI, fostul sef al ICR. Licitatia, intitulata “Colectia unui roman. CORNELIU VADIM TUDOR”, cuprinde 315 obiecte si va avea loc in data de 24 noiembrie, cu incepere de la ora 19.30, la Athénée Palace Hilton din Bucuresti, informeaza site-ul artmark.

Scriitorul HORIA ROMAN PATAPIEVICI, fost presedinte al Institutului Cultural Roman (ICR), ocupa din luna martie a acestui an functia de presedinte al grupului Artmark, platforma privata de promovare culturala formata din sapte entitati, printre care si casa de licitatii Artmark si Lavacow.

Fotografii cu autografe ale unor staruri de cinema, ca Alain Delon si Catherine Deneuve, scrisori semnate de mari prozatori si oameni de stat ai lumii, precum Regina Maria si Napoleon Bonaparte, si icoane facand parte din colectia lui CORNELIU VADIM TUDOR sunt scoase la licitatie de casa ARTMARK.

CORNELIU VADIM TUDOR, nascut pe 28 noiembrie 1949, la Bucuresti, a fost scriitor si politician, fondator al Partidului Romania Mare, fost membru al Parlamentului European si senator. A infiintat revista Romania Mare, a scris 32 de carti, din care volume de poezie si publicistica si a candidat de cinci ori la presedintia Romaniei. CORNELIU VADIM TUDOR a murit pe 14 septembrie 2015, la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei din Bucuresti.

Sursa foto: adevarul