COLECTIA monedelor rusesti dedicate ANEXARII Crimeii – un inteles inspaimantator

RUSIA a lansat, saptamana trecuta, o COLECTIE COMEMORATIVA de monede, care marcheaza ANEXAREA Crimeii. Monedele il infatiseaza pe o parte pe Vladimir Putin, iar pe cealalta parte apara harta peninsulei.

Seria se numeste “Culegatorul de Teritorii Rusesti”, iar unii analisti sustin ca sub aceasta denumire se ascunde un INTELES INSPAIMANTATOR, in contextul in care presedintele rus crede ca DESTRAMAREA fostei Uniunii Sovietice a fost “cea mai mare catastrofa geopolitica a secolului”, relateaza Bussines Insider.

Citeste si: VLADIMIR PUTIN a ajuns in Crimeea! Este prima vizita de la alipirea peninsulei la RUSIA 

Mai mult, el este cel care a destabilizat sud-estul Ucrainei, unde va fi organizat un REFERENDUM pentru independenta regiunilor Donetk si Lugansk.

Liderul rus numeste aceasta zona sud-estica “Novorossiya” sau Noua Rusie, teritoriu care a fost cedat Ucrainei de catre Uniunea Sovietica. In imagine se poate observa ca semnul rusesc este plasat, intamplator sau nu, chiar in locul in care se afla in trecut Noua Rusie.

Citeste si: VLADIMIR PUTIN: Revenirea Crimeei la Rusia restabileste “adevarul istoric”. VIDEO 

Presedintele rus VLADIMIR PUTIN a mers in Crimeea pentru prima oara de la anexare, vineri, cu ocazia Zilei Victoriei. El a tinut un discurs in fata simpatizantilor din Sevastopol, spunandu-le ca Rusia este acum mai puternica decat a fost vreodata. 

Sursa foto: deschide.md