COLEGA de camera a ELENEI UDREA a fost ELIBERATA. REACTIA fostului ministru

ELENA UDREA a anuntat pe Facebook, prin intermediul sale echipei de comunicare, ca cea cu care statea in camera, in arest, a fost ELIBERATA si pusa sub control judiciar.

Udrea, al carui mandat de arestare expira peste cateva zile, comenteaza, cu optimism, ca “exista foarte multi judecatori curajosi si corecti, care isi respecta meseria si aplica legea”.

Colega de camera a ELENEI UDREA din ultimele doua luni, acuzata de evaziune fiscala, a fost eliberata luni si pusa sub control judiciar, anunta echipa de comunicare a Elenei Udrea, pe pagina acesteia de Facebook.

Citeste si: UDREA ACUZA JUSTITIA: DOSARELE vin cu FUNDA la INSTANTA si tot asa se INTORC fara a fi DESCHISE

“Decizia vine dupa patru luni petrecute in mod nejustificat in arest, asa cum a constatat, de altfel, si ultimul complet de judecata. E o masura care arata ca normalitatea in sistemul judiciar poate fi usor atinsa daca exista oamenii potriviti care sa aiba curajul sa faca asta. Decizia de ieri reintoarce lucrurile la stadiul lor firesc: cercetarea penala sa se desfasoare cu omul in libertate, care este nevinovat pana la pronuntarea unei sentinte judecatoresti”, a scris echipa de comunicare a ELENEI UDREA.

Citeste si: INCENDIAR Motivul REAL pentru care BASESCU o APARA pe ELENA UDREA

“In cazul fostei colege de celula a Elenei Udrea, arestarea nu a avut nicio noima – in patru luni, aceasta femeie a fost audiata o singura data si atunci la cererea ei. Mai mult, foste colege de munca, in dosare similare, cu acuzatii similare, au fost puse sub control judiciar inca din urma cu doua luni, in timp ce, pentru ea, purgatoriul a fost prelungit total nejustificat. Aceasta situatie arata cat de important este si curajul completului de judecata de a analiza o speta si de a privi dincolo de referatele procurorilor, care administreaza probe doar impotriva inculpatilor, nu si in favoarea lor, asa cum cere legea”, se mai arata in mesajul de pe Facebook.

ELENA UDREA se afla in arest preventiv de la data de 25 februarie, iar saptamana aceasta ii expira mandatul de arestare preventiva.