Colegiul Director al PMP va discuta SCHIMBAREA candidaturii lui CRISTIAN DIACONESCU

Presedintele PMP Cluj, Adrian Gurzau, sustine ca in sedinta Colegiului Director al partidului care va avea loc la inceputul saptamanii viitoare va fi pusa in discutie SCHIMBAREA candidaturii lui CRISTIAN DIACONESCU la Presedintie, iar acesta ar putea fi inlocuit cel mai probabil de ELENA UDREA.

Intrebat, vineri, cum comenteaza postarea de pe blog a lui CRISTIAN DIACONESCU legata de faptul ca isi va duce candidatura la Presedintie pana la capat, indiferent daca va fi sau nu sub sigla unui partid, ADRIAN GURZAU a declarat ca este dezamagitor faptul ca Diaconescu se pozitioneaza, deja, de unul singur.

Citeste si: CRISTIAN DIACONESCU: Imi duc CANDIDATURA pana la SFARSIT

”Noi discutam, marti, in Colegiul Director al PMP, despre candidatura la Presedintie, este dezamagitor faptul ca Diaconescu se pozitioneaza, deja, de unul singur. Esti parte a unei echipe si tu trebuie sa dovedesti ca esti lider. In conditiile in care doar s-a pus in discutie prestatia nu tocmai corespunzatoare a lui ca si candidat, domnul Diaconescu vrea sa candideze singur. Ne santajeaza? Pai atunci sa candideze singur. Daca nu a putut cu o echipa, crede ca va putea de unul singur? La Colegiul Director al PMP se va pune problema schimbarii candidaturii lui Diaconescu si, probabil, va fi Elena Udrea”, a spus Gurzau, citat de Mediafax.

Citeste si: CRISTIAN DIACONESCU: Am o relatie foarte BUNA cu ELENA UDREA

Intrebat, in continuare, ce se va intampla cu semnaturile stranse deja pentru CRISTIAN DIACONESCU, Gurzau a spus ca se va trece la strangerea altor semnaturi. ”O luam de la capat”, a mentionat liderul PMP Cluj.

Sursa foto: cotidianul.ro