Colegiul National al PMP se reuneste pentru a valida lista finala a candidatilor la conducerea partidului

Colegiul National al PMP se reuneste pentru a valida lista finala a candidatilor la conducerea partidului

Colegiul National al Partidului Miscarea Populara (PMP) se reuneste, vineri dupa-amiaza, pentru a valida lista finala a candidatilor la functiile de conducere ale partidului, care urmeaza sa fie alesi in cadrul Congresului de maine, transmit surse politice, citate de Agerpres.

Sedinta Colegiului National al PMP de astazi este programata pentru ora 17,00. Congresul PMP se va desfasura, sambata, la Palatul Parlamentului.

Citeste si: PMP se pregateste pentru congresul din 7 iunie

La Congresul de sambata sunt asteptati sa participe aproximativ 1.200 de delegati ai organizatiilor PMP din tara si din diaspora desemnati sa decida prin vot asupra candidatilor care vor ocupa cele 24 de functii din cadrul Consiliului Executiv National al partidului, cum se va numi organul central de conducere a partidului. 

La functia de presedinte al PMP si-au anuntat candidatura Elena Udrea, Adrian Papahagi, Daniel Funeriu, Adrian Radulescu si Gelu Visan.

ADERAREA PMP LA POPULARII EUROPENI SE VA INCHEIA IN SEPTEMBRIE

PMP va alege prin vot direct presedintele partidului, vicepresedintii, secretarul general, secretarii generali adjuncti, secretarii executivi ai partidului. Alegerile interne din PMP vor fi uninominale, iar depunerea candidaturilor s-a incheiat oe 5 iunie.