Colegiul National “Mihai Viteazu”, la 150 de ani de existenta. Placheta de onoare a fost acordata de catre Primaria Sector 2

Colegiul National Mihai Viteazu a sarbatorit astazi, 6 noiembrie a.c., 150 de ani de existenta, printr-o reuniune la care au participat  numerosi absolventi de elita ai acestei prestigioase unitati de invatamant din sectorul 2, fosti profesori eminenti, potrivit unui comunicat al Primariei Sectorului 2.

Momente deosebite au fost atunci cand reprezentantii a trei generatii de absolventi, membri ai aceleiasi familii, au evocat amintiri din anii de liceu. 

Cu aceasta ocazie, Primaria Sectorului 2 a acordat “Placheta de onoare”, prin care a fost exprimata inalta apreciere pe care administratia locala a sectorului 2 o are fata de cadrele didactice, de elevii si de conducerea a marelui colegiu national “Mihai Viteazu”.

Pe Placheta a fost inscris urmatorul text: “Colegiul National “Mihai Viteazul” – UN VEAC SI JUMATATE DE EXCELENTA

Admiratia si omagiul comunitatii locuitorilor Sectorului 2 pentru Colegiul National “Mihai Viteazul”, la implinirea a 150 de ani de existenta in elita invatamantului romanesc.

Cinste profesorilor care au indrumat performantele exceptionale ale elevilor, in competitiile olimpice, in arta si in sport. 
Cinste minunatilor dascali, care – mai presus de orice – au slefuit caractere.
Cinste elevilor care pastreaza, prin rezultatele lor exceptionale, prestigiul national si international al Colegiului.

Generatiile de elevi care au absolvit Colegiul National “Mihai Viteazul” sunt printre cei care au ridicat Romania. Generatia aflata astazi pe bancile scolii reprezinta perla din scoica viitorului, mai scrie in comunicat. 

Sursa foto: gandul