Colin Powell si Corina Cretu, implicati intr-o relatie extraconjugala? Ce declara fostul secretar de stat american

corina-cretu

Un hacker anonim a amenintat ca va face publice email-urile dintre fostul secretarul de stat al SUA Colin Powell si europarlamentarul PSD Corina Cretu, insa oficialul american a dezmintit o relatie extraconjugala cu politicianul roman, desi a admis ca email-urile “sunt de natura foarte personala”.

General in retragere, Colin Powell a povestit despre relatia pe care a avut-o cu europarlamentarul Corina Cretu si a explicat ca intreaga corespondenta electronica a durat aproximativ 10 ani. Powell a precizat ca ii dadea sfaturi Corinei Cretu si a recunoscut ca, odata cu trecerea timpului, email-urile au capatat un caracter foarte personal.

“Dupa ce am parasit Departamentul de Stat, din ianuarie 2005, am ramas in legatura prin email. Ii dau deseori sfaturi in legatura cu gasirea unui loc la ONU sau in alte organizatii internationale. Cu trecerea timpului, email-urile au devenit de natura foarte personala, dar nu au avut ca rezultat o relatie. Aceste tipuri de email au luat sfarsit in urma cu cativa ani”, a afirmat fostul secretar de stat american.

Colin Powell a mai subliniat ca in ultimii ani a vazut-o pe Corina Cretu de maxim doua ori, la diferite conferinte organizate la Washington si a tinut sa sublinieze ca “nu a fost nicio aventura atunci si nu este vreuna nici acum”.

“In ultimii opt ani, am vazut-o pe doamna Cretu o data sau de doua ori cand a venit din Europa pentu a participa la conferinte in Washington. Nu am vazut-o de cativa ani, insa ramanem prieteni si tinem legatura”, a mai precizat Powell.

Cu toate acestea, Powell nu e negat ca a sfatuit-o pe Corina Cretu sa-si curete email-ul de corespondenta.

“In lumina a ceea ce s-a intamplat, pare evident sa-i cer doamnei Cretu sa stearga email-urile. Ma bucur ca are o cariera de succes. Ma bucur ca s-a casatorit recent si ca este fericita”, a mai precizat oficialul american.

Foto: Facebook, thesmokinggun.com