Colinde, dans si concerte in Parcul Titan

Primaria Sectorului 3 a pregatit, cu ocazia apropierii Craciunului, o serie de evenimente ce se vor desfasura in Parcul Titan (intrarea din b-dul Liviu Rebreanu) si la Scoala Gimnaziala de Arte nr. 5 (str. Gheorghe Petrascu nr. 55).

In parcul Titan, sambata, 14 decembrie, si duminica, 15 decembrie, intre orele 17.00-19.00, continua seria evenimentelor de Craciun organizate de Primaria Sectorului 3 – Centrul Cultural Casa Artelor.

Elevi inscrisi in cadrul programului “Pepiniera de talente”, editia 2013 – 2014, au pregatit pentru publicul din parc colinde, spectacole de dans, concerte de muzica instrumentala si vocala, precum si reprezentatii de teatru.

Elevi ai Scolii “Dance Planet” vor aduce pe scena momente coregrafice si de canto. Actorul Marian Ralea si Teatrul Abracadabra vor pune in scena “Povestea bradutului”. De asemenea, duminica va debuta manifestarea “Magia Craciunului in spiritul muzicii”, ce se va desfasura in perioada 15-22 decembrie, la Scoala Gimnaziala de Arte nr. 5.

Bucurestenii vor avea parte in fiecare seara, incepand cu ora 19.00, in sala George Enescu, de concerte sustinute de artisti si grupuri vocale cunoscute. In deschiderea concertelor vor avea loc recitaluri ale elevilor Scolii Gimnaziale de Arte nr. 5.

Accesul publicului in sala este gratuit, in limita locurilor disponibile (200 de locuri).

sursa foto: codlea-info.ro