Colinde de Craciun pentru persoanele cu dizabilitati

Caravana muzicala revine cu un cadou muzical de Craciun. Un grup de artisti isi iau instrumentele si partiturile si pleaca la colindat prin Bucuresti, in spitale, centre de plasament si scoli. Este al treilea an in care tinerii ce cred in puterea vindecatoare a muzicii, membri ai Fundatiei Romane pentru Excelenta in Muzica, raspandesc celor loviti de soarta vestea cea buna.

Este cadoul lor de Craciun pentru cei care se lupta cu afectiuni psihice, boli terminale sau handicapuri grave. Caravana Muzicala este un proiect social al FREM ai carui beneficiari au fost, in primul an, copii sau adulti ce sufereau de cancer, leucemie, autism si multe alte necazuri. Anul acesta, Caravana merge pentru prima oara la copiii care nu vad.

Programul va incepe marti, 17 decembrie, la ora 13:30, cand colindatorii vor merge la Scoala pentru Deficienti de Vedere, iar de la ora 15:30 la Spitalul “Marie Sklodowska Curie”.

In ziua urmatoare, la ora 13:30, Caravana Muzicala va vizita Spitalul de Psihiatrie Titan “Dr. Constantin Gorgos”, incheiand, la ora 15:30, alaturi de prichindeii de la Centrul de Plasament “Sf. Iosif”.