Combinatii de zodii care aduc fericirea. Afla-ti perechea!

Exista zodii care se inteleg foarte bine, in special in cuplu, si altele care nu pot sta nicio clipa impreuna. Astrologii au ajuns la concluzia ca exista cateva combinatii de zodii care aduc fericirea si functioneaza pe termen lung.

 Iti vine sa crezi sau nu, astrologia joaca un rol important in viata ta, iar fericirea iti este scrisa in stele! Este esential sa afli totul despre acele combinatii de zodii care aduc fericirea, pentru ca in acest fel vei reusi sa ai viata pe care ti-o doresti.

CITESTE SI: CAT DE AMBITIOASA ESTI IN FUNCTIE DE ZODIE

Combinatii de zodii care aduc fericirea

Berbec

Daca esti nascuta in zodia Berbec, faci pereche foarte buna cu cei nascuti in zodiile Leu si Sagetator. Acest lucru se datoreaza faptului ca ai nevoie de stabilitate financiara si emotionala, iar cele doua zodii iti pot oferi tot ce vrea inima ta. Poti face pereche buna si cu Scorpionul sau Fecioara, dar exista riscul ca relatia sau casnicia sa nu dureze pana la adanci batraneti.

Taur

Foarte multe persoane ar spune ca Taurul si Fecioara se claseaza in topul listei de combinatii de zodii care aduc fericirea. Cu toate acestea, daca esti nascuta in zodia Taur, faci pereche foarte buna cu cei nascuti in zodia Capricorn, iar apoi urmeaza Fecioara si Sagetatorul.

Gemeni

Daca esti nascuta in zodia Gemeni, sufletul tau pereche trebuie sa fie nascut in zodia Balanta sau Varsator. Este o combinatie care iti aduce fericire si siguranta emotionala. Totodata, aceste combinatii sunt perfecte pentru tine, iar principalul motiv este ca sunteti pe aceeasi linie de plutire, daca s-ar poate spune asa.

Rac

Daca esti nascuta in zodia Rac, faci pereche foarte buna cu cei nascuti in zodia Scorpion. Si cu cei nascuti in zodia Pesti te potrivesti, dar acestia din urma sunt prea sensibili si exista riscul sa cazi in butoiul cu melancolie. Scorpionul este mai intepat si te poate tine cu picioarele pe pamant.

Leu

Daca esti nascuta in zodia Leu, faci pereche foarte buna cu cei nascuti tot in zodia Leu sau cu cei nascuti in zodia Sagetator. Ai o personalitate puternica si vulcanica si ai nevoie de un partener puternic, care sa stie cum sa actioneze in preajma ta si care sa fie mereu cu picioarele pe pamant.

Fecioara

Daca esti nascuta in zodia Fecioara, faci pereche foarte buna cu cei nascuti in zodia Capricorn, urmati de cei nascuti in zodia Taur. Ai nevoie de cineva sensibil, dar care sa fie puternic in acelasi timp. Stabilitatea financiara primeaza in cazul tau, dar si viata amoroasa are o importanta foarte mare.

Balanta

Faci pereche foarte buna cu cei nascuti in zodia Gemeni sau Varsator. Cu acestia, ai sanse foarte mari sa ai o relatie lunga si frumoasa si sa te casatoresti. Aceasta combinatie iti asigura drumul spre fericire si iubire.

Scorpion

Daca esti nascuta in zodia Scorpion, faci pereche foarte buna cu cei nascuti in zodiile Scorpion, Rac sau Pesti. Aceste combinatii iti pot aduce siguranta sentimentala de care ai nevoie. In plus, ai nevoie de acesti nativi ca sa fii fericita si implinita din punct de vedere emotional.

Sagetator

Daca esti nascuta in zodia Sagetator, faci pereche foarte bune cu cei nascuti in zodia Leu sau Berbec. Acesti nativi iti asigura stabilitatea emotionala si financiara de care ai nevoie. In plus, fiind o fire puternica, ai nevoie de cineva care iti poate face fata si care te poate intelege pe deplin.

Capricorn

Daca esti nascuta in zodia Capricorn, ai nevoie de un nativ al zodiei Taur, pentru ca acesta iti poate aduce implinire si satisfactie. Ai o personalitate puternica si dominanta, la fel ca si Taurul, dar acesta din urma este foarte supus in momentul in care iubeste cu adevarat pe cineva. Te mai potrivesti si cu cei nascuti in zodiile Capricorn sau Rac.

Varsator

Varsatorul si Gemenii s-ar putea situa si ei in topul listei de combinatii de zodii care aduc fericirea. Asadar, daca esti nascuta in zodia Varsator, ai aflat cu cine faci pereche foarte buna si cu cine ai toate sansele sa fii cea mai fericita. Totodata, trebuie sa stii ca te potrivesti si cu cei nascuti in zodia Balanta.

CITESTE SI: CE FEL DE SOTIE ESTI IN FUNCTIE DE ZODIE

Pesti

Daca esti nascuta in zodia Pesti, trebuie sa stii ca faci pereche foarte buna cu cei nascuti in zodiile Balanta sau Varsator. Acestia iti pot oferi siguranta emotionala de care ai nevoie, te pot tine pe linia de plutire si iti pot da forta necesara sa treci peste orice obstacol.

 Sursa:gandul.md