Comenzi torturi precedate de degustare

Astazi am aflat ca exista o cofetarie care preia comenzi torturi de nunta dupa ce mirii sunt invitati la o degustare.

Fata in fata, asezati la o masa, cumparatorii si vanzatorul discuta prieteneste si se delecteaza cu mai multe combinatii de gusturi si de arome. Decizia finala apartine mirilor. Apoi se trece la alegerea modelului dorit. Torturile pentru nunta etajate, ornate cu trandafiri sau cu decoratiuni sunt de vis.

Aceasta strategie mi se pare o dovada de mult respect fata de cumparatori. Este bine ca reprezentantul cofetariei sa stea de vorba cu mirii, sa le testeze gusturile, sa le prezinte toate modelele si sa ii lase sa se hotarasca. Cofetariile de top au oameni creativi si talentati care lucreaza cu pasiune la aspectul tortului. Un astfel de desert, sculptura in crema si in zahar, se realizeaza dupa multe zile de truda din cele mai proaspete ingrediente si merita un pret bun, fiindca inseamna arta si stiinta, daruire si talent.

Uneori vedem torturile si nu stim ce gusturi ascund. Desi arata ca niste veritabile capodopere, exista posibilitatea sa ramana neatinse pe farfurie sau jumatate din portii sa fie neconsumate, nu pentru ca nu sunt bune, ci pentru ca nu sunt pe gustul consumatorilor. Mie nu imi place pasta de zahar de exemplu, cu toate ca este la moda, ofera un aspect elegant tortului si poate fi decorata interesant. Pe ea se pot pune flori, miri si mirese, ursuleti polari si gargarite. Mi se pare o risipa faptul ca toata pasta aceea colorata pentru care s-a muncit si care este costisitoare sa fie inlaturata.

Sunt persoane care nu pot manca frisca sau care nu apreciaza prajiturile foarte dulci. Cofetariile au gasit solutii pentru fiecare consumator, asa au aparut torturile cu crema de caramel, torturile cu crema de tiramisu, de amandina si multe alte combinatii.

Exista torturi atat de bune si ele se fac in cofetaria care invita mirii la degustare, incat pana si cei mai exigenti consumatori mananca tot de pe farfurie si parca mai doresc o portie, in ciuda faptului ca au mancat mai mult decat suficient.

Acest lucru se datoreaza inventivitatii maestrilor cofetari care pentru atenuarea gustului excesiv de dulce, in creme pun visine acrisoare sau jeleu de zmeura ori nuci, alune sau migdale. Combinatia rezultata este divina, mai ales ca aceste fructe sunt si foarte aromate.

Torturile se imbraca in pasta de zahar, avand culori vii sau pastelate, in ciocolata topita sau in fulgi de cocos.

In privinta aspectului torturilor, asistam la o adevarata revolutie, fiindca exista instrumente speciale pentru ornat, imprimante cu cerneluri comestibile, figurine de zahar, intreaga industrie alimentara s-a dezvoltat enorm.

Cine s-ar fi gandit ca in timp, se va trece de la torturile clasice, ornate simplist, la torturi cu decoratiuni in 3d?

Acum se pot reproduce scene din desene animate, o partida de fotbal, scene de pe strazile unui oras sau din munte iarna. Pe tortul sarbatoritului se poate pune poza sa comestibila. Am vazut torturi in forma de vioara, in forma de pian sau in forma bustului generos de femeie. Am mancat din torturi in forma de carte, de computer sau de teren de fotbal si m-am bucurat ca oamenii pot fi surprinsi, comandandu-se pentru ei torturi care le reflecta preocuparile.

Torturile par acum adevarate tablouri, sculpturi in pasta de zahar si in crema si esti tentat sa le pastrezi in vitrina, desi mori de pofta.

Tortul de nunta trebuie insa sa fie consumat cu placere, fiindca nuntasii merita tot ce este mai bun.

Pe site-ul cofetariei gasesti toate sfaturile de care ai nevoie inaintea plasarii comenzii pentru tortul de nunta. Citind articolele puse la dispozitia viitorilor miri, acestia vor fi prevazatori si vor comanda vedeta nuntii lor cu cateva luni inainte. Organizarea unei nunti trebuie sa fie impecabila si daca una dintre verigile evenimentului este slaba, ea compromite totul, de aceea comanda tortul de nunta la cea mai solicitata cofetarie pentru nunti, botezuri si aniversari!

Ca sa nu faceti un drum inutil la cofetaria prezentata de mine, exista un site oficial pe care se poate comunica eficient si un formular de contact pe care il puteti completa in 5-7 minute, iar dupa ce acesta ajunge la destinatie, sunteti contactati instant.

Personalul calificat al cofetariei lucreaza cu maxima responsabilitate la fiecare proiect, iar saptamana de lucru are 7 zile. Ei sunt disponibili si duminica si vor lucra cu pasiune pentru tine si in aceasta zi in care altii se odihnesc. Transportul tortului pana la locul unde va fi servit este asigurat de cofetarie cu masini frigorifice speciale, el fiind asezat cu grija, sa ajunga intact la destinatie. Simultan cu tortul este trimis si specialist care sa il manipuleze cu grija si care sa il portioneze atent.

Mirilor le revine efectuarea primei taieturi in aceasta opera de arta.

Avand in vedere faptul ca tortul de nunta inseamna incheierea ospatului si momentul aducerii lui este solemn, alegerea lui se impune sa fie facuta cu maxima grija. Nu te stresa la gandul ca nu ai experienta alegerii tortului potrivit, fiindca ti se ofera consultanta in timpul degustarii! Alegerea ta nu este una teoretica, ea facandu-se in cunostinta de cauza.

Iubesc cofetariile care invita la degustare, nu furnizorii de produse distanti, care enumera ingredientele, reproduc denumirea cremelor sau a torturilor si atat.

Empatia cofetariei Carinasweets.ro ar trebui sa fie un exemplu pentru toate unitatile care preiau comenzi de torturi de nunta, fiindca nu poti lasa beneficiarul sa afle gustul tortului in ziua nuntii sale. Consider ca degustarea ar trebui sa preceada fiecare comanda ca tortul sa fie mancat cu placere.