COMISAR SEF de la Sectia 11 de Politie din Bucuresti, retinut de DNA pentru LUARE de MITA

MIREL-MISU MINDINICA, comisar sef in cadrul Sectiei 11 Politie, a fost retinut joi dimineata de procurorii DNA pentru LUARE de MITA, el urmand sa fie prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de ARESTARE PREVENTIVA pentru 30 de zile.

MIREL-MISU MINDINICA a pretins de la denuntatorul sau, ca mita, un bax de vin, un bax de apa minerala si 15 fripturi, se arata intr-un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

CITESTE SI: CONSTANTIN BOLBOSANU, SUB CONTROL JUDICIAR. COMISARUL SEF ESTE CERCETAT PENTRU LUARE DE MITA

MIREL-MISU MINDINICA a pretins aceste lucruri ca MITA de la un denuntator fata de care se efectuau cercetari pentru furt calificat, comisarul sef promitand in schimb ca isi va exercita atributiile de serviciu astfel incat acesta sa scape de raspunderea penala.

“Intrucat nu avea banii necesari cumpararii acelor produse, martorul denuntator i-a inmanat inculpatului suma de 200 lei, urmand ca peste cateva zile sa-i mai remita 500 lei. La data de 11 noiembrie, inculpatul MIREL-MISU MINDINICA a primit de la martorul denuntator suma de 190 lei, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infractiunii flagrante”, mai precizeaza DNA in comunicatul citat.

Sursa foto: REALITATEA