Comisarul european CORINA CRETU a vizitat santierul AUTOSTRAZII SEBES – TURDA

Comisarul european pentru politici regionale, CORINA CRETU, a afirmat miercuri, pe santierul AUTOSTRAZII SEBES – TURDA, ca din partea Comisiei Europene (CE) este interes pentru construirea infrastructurii “mai ales in statele mai putin dezvoltate si care au aceasta nevoie stringenta de dezvoltare a infrastructurii rutiere”.

De asemenea, CORINA CRETU a vorbit si despre importanta tronsonului de AUTOSTRADA SEBES – TURDA. “Pentru Comisia Europeana este o prioritate in special aceea de a asigura construirea drumurilor si culoarelor pan-europene. Reteaua europeana TNT are prioritate pentru CE si ma bucur ca pot vizita acest tronson SEBES – TURDA, care practic va asigura legatura dintre Autostrada Transilvania si Culoarul IV european de transport care va duce la Marea Neagra. Cred ca este un proiect important caruia ma bucur ca si autoritatile romane ii asigura prioritate”, a mentionat CORINA CRETU.

CITESTE SI: Corina Cretu, despre Master Planul pe Transport: Asteptam ca Romania sa depuna planul, inclusiv masuri corective legate de intreruperi 

Comisarul european pentru politici regionale CORINA CRETU si ministrul Transporturilor, IOAN RUS, au vizitat miercuri santierul AUTOSTRAZII SEBES – TURDA. In cursul zilei de miercuri CORINA CRETU mai are programate intalniri cu prefectul Clujului, Gheorghe Vuscan, si cu primarul Clujului Emil Boc.

CITESTE SI: CORINA CRETU: Este IMPORTANT ca Romania sa identifice mai bine domeniile expuse RISCULUI DE CORUPTIE 

Sursa foto: adevarul.ro