Comisarul sef Cornel Bajau chefuia cu interlopii

Comisarul sef Cornel Bajau a fost fotografiat in timp ce se afla in compania unor interlopi din Caras-Severin. In urma dezvaluirilor din presa, Cornel Bajan a fost sanctionat cu trecerea intr-o functie inferioara.

I.P.J.Caras-Severin a declansat procedura cercetarii prealabile a sefului Politiei Municipiului Resita pentru „comportare necorespunzatoare in serviciu, familie sau societate de natura sa aduca atingere onoarei, probitatii profesionale a politistului sau prestigiului institutiei” si „incalcarea prevederilor legale referitoare la indatoriri si restrictii stabilite pentru politisti”, aceasta definitivandu-se la 24 mai 2013 cand, ofiterul desemnat cu efectuarea cercetarii prealabile a propus sesizarea Consiliului de disciplina care a fost numit la 29 mai a.c..

In sedinta acestui organism colectiv de analiza juridica si profesionala a abaterilor comise de politist la data de 6 iunie 2013 s-a propus, cu majoritate de voturi, sanctionarea comisarului sef de politie cu „trecerea intr-o functie inferioara pana la cel mult nivelul de baza al gradului profesional detinut”.

Cornel Bajaua depus o contestatie la actul administrativ intocmit pentru aplicarea sanctiunii impotriva sa, contestatie ce va fi analizata si solutionata la nivelul Inspectoraului General al Politiei Romane in termen de 15 zile de la primirea acesteia, se mentioneaza in comunicatul de presa al I.P.J.Caras-Severin.

Sursa foto: argument-cs.ro