Comisarul-sef din Directia Rutiera si seful Biroului Rutier Vaslui, acuzati de coruptie, arestati preventiv

Comisarul-sef Mihai Axente de la Directia Rutiera a Politiei Romane si seful Biroului Rutier Vaslui, Iulian Munteanu, retinuti dupa ce Axente ar fi primit mita de la Munteanu pentru a nu gasi nereguli la institutia pe care acesta o conducea, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.

In noaptea de sambata spre duminica, Tribunalul Vaslui a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile  a comisarului-sef Mihi Axente, de la directia Rutiera a Politiei Romane si a lui Iulian Munteanu, sef al Biroului Rutier al municipiului Vaslui, care sunt acuzati de infractiuni de coruptie.

Procuroii Directiei Nationale Anticoruptie sunt cei care au hotarat arestarea celor doi.

Iulian Munteanu si Mihai Axente au fost arestati, dupa ce vineri fusesra retinuti de procurorii DNA, dar ordonantele expirasera inainte ca instanta de judecata sa se poata prununta.

CITESTE SI: IULIAN MUNTEANU, seful Biroului Rutier Vaslui, retinut de DNA pentru CORUPTIE

Iulian Munteanu, seful Biroului Rutier Vaslui este acuzat de 3 infractiuni de luare de mita, dare de mita in forma continuata, 2 infractiuni de trafic de influenta, 2 infractiuni de abuz in serviciu, fals intelectual, fals material in inscrisuri oficiale, 12 infractiuni instigare la abuz in serviciu, 2 infractiuni instigare la fals intelectual si 3 infractiuni instigare la fals material in inscrisuri oficiale.

CITESTE SI: PERCHEZITII DNA LA IPJ VASLUI SI POLITIA RUTIERA BUCURESTI INTR-UN DOSAR DE LUARE DE MITA SI ABUZ IN SERVICIU

In schimb, Mihai Axente, potrivit comunicatului DNA, este acuzat de luare de mita in forma continuata.

Sursa foto: gandul