Comisia Calarasi il va audia, saptamana viitoare, pe Doru Ioan Taracila

Comisia parlamentara de ancheta Calarasi ii va audia saptamana viitoare pe fostii prefecti ai judetului, pe secretara Primariei Nana si lucratorul agricol, precum si pe fostul si actualul director al Institutului Fundulea, a declarat miercuri senatorul PSD Gabriela Firea.

“Saptamana viitoare avem luni de la ora 15.00 audierea fostului prefect de Calarasi Doru Ioan Taracila, de la ora 16.00 fostul prefect Calarasi Jenel Serban, iar de la ora 17.00 fostul prefect de Calarasi Lilian Ionescu, fost Ostropel”, a anuntat Firea.

Ea a spus ca marti vor veni la audieri fostul primar al comunei Nana, Dumitru Budesteanu, secretara Primariei Nana, Tudorita Nicolae, si lucratorul agricol al primariei, Marian Dobre.

Firea a mai spus ca miercuri de la ora 10.00 va fi audiat Stelian Fuia, fost director general al Institutului Fundulea, apoi reprezentantul APIA Calarasi, Marinela Dumitrescu, reprezentantul Directiei pentru Agricultura, Florin Stoia si actualul director general al Institutului Fundulea, Marian Verzea.