Comisia de Disciplina a FRF a dat deciziile dupa INCIDENTELE de la PETROLUL – STEAUA

Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a luat, luni, deciziile in urma INCIDENTELOR petrecute la finalul partidei dintre PETROLUL PLOIESTI si STEAUA BUCURESTI, meci jucat sambata seara pe “ILIE OANA” si incheiat cu scorul de 0-0.

La finalul timpului regulamentar de joc, stelistii au format o hora a bucuriei lucru care i-a enervat la culme pe o parte dintre fotbalistii petrolisti. Acestia din urma au inceput sa se imbranceasca cu adversarii, ulterior dandu-se si cateva lovituri.

Citeste si: PETROLUL – STEAUA 0-0: Cea mai frumoasa remiza alba din Liga I in acest sezon 

Astfel, s-a decis SUSPENDAREA pentru doua meciuri a peluzelor Stadionului “Ilie Oana” ca urmare a INCIDENTELOR de la meciul PETROLUL PLOIESTI – STEAUA BUCURESTI, in timp ce campioana Romaniei a primit o PENALITATE financiara de 60.000 de lei. Totodata, Petrolul Ploiesti a primit o PENALITATE  financiara de 30.000 de lei.

Citeste si: LAURENTIU REGHECAMPF este acuzat ca a lovit un oficial al PETROLULUI. VIDEO 

Jucatorul Romario Pires (Petrolul) a fost SUSPENDAT pentru patru jocuri si a primit o penalitate de 6.000 de lei, in timp ce portarul Peterson Pecanha a fost SUSPENDAT pentru doua meciuri si penalizat cu 3.000 de lei.

Directorul sportiv al FC Petrolul, Cristi Vlad, si antrenorul de portari al FC Steaua, Florin Tene, au primit avertisment.

Sursa foto: gsp.ro