Comisia juridica a Camerei Deputatilor nu a luat o decizie in privinta lui IOAN ADAM din LIPSA DE CVORUM

Comisia juridica a Camerei Deputatilor nu a reusit, luni, sa ia o decizie in legatura cu cererea de arestare preventiva a deputatului PSD IOAN ADAM, nefiind intrunit CVORUMUL de sedinta.

La sedinta au fost prezenti 13 membri din 27, iar IOAN ADAM, care este membru al comisiei, nu este luat in considerare la stabilirea CVORUMULUI.

Vicepresedintele Comisiei Ciprian Nica a precizat ca, potrivit articolului 24 din Statutul deputatilor si senatorilor, trebuia sa fie prezenti la sedinta jumatate plus unu din deputatii din comisie.

“Urmeaza sa inaintam un raport Biroului Permanent, care va stabili ce va urma”, a spus Nica.

Citeste si: IOAN ADAM: Vinovatia o stabileste numai JUSTITIA

La sedinta a fost prezent si deputatul IOAN ADAM, care nu a vrut sa comenteze faptul ca nu a fost cvorum, aratand: „Ma supun procedurilor”.

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, in urma cu o saptamana, ca membrii Comisiei juridice sa faca pana luni raportul in privinta cererii de arestare preventiva a deputatului PSD IOAN ADAM, urmand ca plenul Camerei sa fie convocat de indata ce vine raportul.

Citeste si: IOAN ADAM a fost amanat de COMISIA JURIDICA. Motivul invocat este unul CIUDAT

Parchetul a solicitat incuviintarea arestarii preventive a lui IOAN ADAM si VIOREL HREBENCIUC in dosarul retrocedarilor, intre timp Hrebenciuc a fost arestat preventiv, dupa ce a demisionat din Parlament.