COMISIA JURIDICA a acordat AVIZ FAVORABIL cererilor DNA pentru IOAN OLTEAN si CATALIN TEODORESCU. UPDATE

Comisia juridica a Camerei Deputatilor se reuneste, miercuri, pentru a analiza cererile procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) de ARESTARE PREVENTIVA si a-i audia pe deputatii PNL IOAN OLTEAN (FOTO) si CATALIN TEODORESCU, urmand sa intocmeasca un raport consultativ.

UPDATE 14.10  Comisia juridica a Camerei Deputatilor va inainta plenului raport de INCUVIINTARE A CERERII DNA de ARESTARE PREVENTIVA a deputatului IOAN OLTEAN, decizia fiind luata cu 14 voturi “pentru”, 4 voturi “impotriva” si 3 abtineri, a anuntat vicepresedintele comisiei Ciprian Nica.

De asemenea, Comisia juridical va inainta plenului raport de incuviintare in cazul cererii DNA pentru arestarea preventiva a deputatului CATALIN TEODORESCU, decizia fiind luata cu 15 voturi “pentru”, trei “impotriva” si trei abtineri, a anuntat vicepresedintele comisiei Ciprian Nica.

IOAN OLTEAN si CATALIN TEODORESCU au ajuns la comisia juridica si isi consulta dosarul. Cei doi au fost invitati sa faca asta in week-end insa niciunul nu s-a prezentat.

CITESTE SI: REFERAT DNA: IOAN OLTEAN ERA CA UN SEF PENTRU CRINUTA DUMITREAN

Conducerea Camerei Deputatilor reunita vineri a transmis, asa cum cere procedura, solicitarile DNA de ARESTARE PREVENTIVA impreuna cu dosarul acestora, sigilat, catre Comisia Juridica. Dosarul are 4 volume si 1344 file. Raportul intocmit de comisia juridica este consultativ, insa obligatoriu din punct de vedere procedural.

Deputatul PNL IOAN OLTEAN este URMARIT PENAL intr-un dosar privind Autoritatea pentru restituirea proprietatilor in care se acuza supraevaluarea unui teren cu 87 milioane de lei. OLTEAN a DEMISIONAT din functia de vicepresedinte al PNL.

Sursa foto: adevarul