Comisia Juridica se reuneste pe 28 octombrie pentru a formula raportul referitor la Andronescu si Mihailescu

Comisia juridica se va reuni pe 28 octombrie pentru a formula raportul referitor la senatorii Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu, a anuntat, luni, vicepresedintele Senatului, Cristian Dumitrescu (foto).

“Stiti foarte bine ca documentele nu au fost numerotate, nu erau clasificate conform procedurilor juridice atat din Parlamentul Romaniei, cat si din partea celor care le-au trimis. Toate aceste solicitari au fost operate in sensul ca s-a intrat in normalitate. Comisia juridica solicita sa se reuneasca pentru a formula raportul pe 28 octombrie, pana la aceasta data urmand ca fiecare senator sa studieze documentele”, a spus Dumitrescu, la finalul sedintei Biroului permanent de luni.

CITESTE SI: ECATERINA ANDRONESCU este pe punctul de a lua o DECIZIE RADICALA 

Presedintele Comisiei juridice a Senatului, Catalin Boboc (PNL), a precizat, in 13 octombrie, ca senatorii juristi au decis sa amane cu doua saptamani discutiile privind referatele DNA prin care se solicita declansarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale in cazul fostilor ministri Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu.

Boboc a subliniat faptul ca, in opinia sa, prin acest nou termen pentru Comisia juridica, “se tergiverseaza” rezolvarea situatiei in care se regasesc cei doi senatori ai grupului PSD.

CITESTE SI: Comisia Juridica a Senatului amana decizia in cazurile ECATERINA ANDRONESCU si SERBAN MIHAILESCU. Dosarele vor fi completate la Parlament 

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a transmis Senatului referatele DNA prin care se solicita declansarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale in cazul fostilor ministri Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu, dupa ce anterior le-a primit de la procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Sursa foto: jurnalul.ro