Comitetul Executiv al FRF NU A VOTAT incetarea contractului lui VICTOR PITURCA

Comitetul Executiv (CEx) al FRF NU A VOTAT, luni, rezilierea contractului fostului selectioner VICTOR PITURCA, decizia de incetare a colaborarii cu tehnicianul nefiind supusa aprobarii, deoarece a fost asumata de presedintele RAZVAN BURLEANU, a declarat unul dintre mebrii CEx.

“S-a ridicat problema prejudiciului adus FRF prin rezilierea acestui contract de catre un membru al Comitetului Executiv, dar presedintele (Razvan Burleanu – n.r.) nu a dorit sa faca niciun comentariu in cadrul sedintei. Nu s-a mai suspus la vot rezilierea contractului pentru ca nu era normal sa ne asumam noi ceea ce deja se hotarase”, a afirmat sursa citata, potrivit Mediafax.

Citeste si: ANGHEL IORDANESCU a fost validat de Cex al FRF in functia de selectioner

La finalul sedintei de luni a Comitetului Executiv, presedintele CA al FC Steaua, VALERIU ARGASEALA, a confirmat faptul ca NU S-A VOTAT rezilierea contractului lui VICTOR PITURCA si ca a existat doar o informare in acest sens a presedintelui RAZVAN BURLEANU. “Da, s-a vorbit despre contractul lui Piturca, a fost o informare a domnului presedinte legata de rezilierea contractului lui Piturca. NU S-A VOTAT. A fost doar o informare referitoare la desfacerea acestui contract. Acea hotarare a Comitetului de Urgenta s-a supus votului si s-a votat”, a spus Argaseala.

Fostul presedinte al FRF, MIRCEA SANDU, declara, la 17 octombrie, ca actualul conducator al federatiei, RAZVAN BURLEANU, va ajunge la DNA deoarece a adus prejudicii financiare de peste “un milion de euro”, reziliind contractul lui Piturca fara a solicita despagubiri asa cum era stipulat.

In contractul de selectioner al lui Piturca, intocmit pe vremea cand presedinte al FRF era MIRCEA SANDU, exista o clauza de reziliere de peste un milion de euro, indiferent care dintre parti solicita ruperea intelegerii.

Citeste si: ANGHEL IORDANESCU, propus de presedintele FRF pentru functia de SELECTIONER al nationalei

Insa actualul presedinte, RAZVAN BURLEANU, i-a permis lui Piturca sa plece de la nationala fara sa mai achite vreun ban.

VICTOR PITURCA si Federatia Romana de Fotbal au reziliat, in 16 octombrie, contractul de comun acord, tehnicianul semnand o intelegere pe doi ani cu gruparea Al Ittihad din Arabia Saudita.

Comitetul Executiv al FRF a validat, luni, propunerea presedintelui forului, RAZVAN BURLEANU, cu privire la conducerea tehnica a echipei nationale, astfel ca functia de selectioner este preluata de Anghel Iordanescu, iar VIOREL MOLDOVAN, DANIEL ISAILA si IONUT BADEA sunt antrenori secunzi.