Comitetul Executiv National al PSD se reuneste la Orastie

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste la Orastie

Comitetul Executiv National (CExN) al PSD se intruneste, luni, in sedinta la Orastie In sedinta de astazi, social-democratii vor sa stabileasca un calendar al actiunilor pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale din partea PSD, dar si pentru o discutie intre ministrii PSD si reprezentantii filialelor din teritoriu.

“Luni vom avea o discutie extrem de importanta, foarte deschisa, intre ministrii Cabinetului din partea PSD si colegii din teritoriu. Se va discuta serios si despre calitatea actului de guvernare. Fiecare ministru va raspunde la intrebari, daca vor fi intrebari pe domeniul pe care il coordoneaza din partea colegilor din teritoriu”, a spus duminica presedintele executiv al PSD Liviu Dragnea.

Citeste si: Ministrii PSD au fost invitati la sedinta CExN de la Orastie

El a adaugat ca nu s-a pus problema unei remanieri guvernamentale, dar ca discutia cu membrii Guvernului este unul dintre principalele motive pentru intrunirea Comitetului Executiv.

Dragnea a mentionat ca luni se va stabili un calendar de actiuni statutare care trebuie organizate pentru desemnarea candidatului la prezidentiale. El a precizat ca a discutat duminica cu mai multi lideri de filiale si toti au spus ca vor ca partidul sa aiba un singur candidat la prezidentiale, iar acesta sa fie Victor Ponta.