Comitetul Executiv National (CExN) al PSD, programat in 30 si 31 ianuarie

Victor Ponta: Un program de investitii in sistemul penitenciar necesita o pauza cu ipocrizia si populismul

Membrii PSD se vor reuni in Comitetul Executiv National (CExN) in zilele de 30 si 31 ianuarie, a anuntat luni presedintele PSD, premierul Victor Ponta.

“Am confirmat reuniunea CExN si a grupurilor parlamentare pentru 30 si 31 ianuarie si, in cadrul Comitetului Executiv si cu grupurile, vom lua decizii care tin de convocarea Consiliului National si a celorlalte structuri statutare. (…) Organizatia de Bucuresti este condusa de dna Andronescu. Am discutat cu dna Andronescu si cu ceilalti lideri din Bucuresti si la CExN ne vor spune de ce au nevoie pentru a-si intari activitatea. Comitetul este cel care decide asupra masurilor de organizare interna”, a declarat Victor Ponta la finalul reuniunii Biroului Permanent National al PSD.

Victor Ponta a subliniat ca toate organizatiile au nevoie sa se intareasca pentru “bataliile politice”.

“PSD are o anumita sarcina, de a asigura guvernarea la nivel central si local, si asta vom face in continuare”, a adaugat el.

Intrebat daca vor fi exclusi din partid cei care vor vota o eventuala motiunea de cenzura, Ponta a raspuns: “Normal, pentru ca nu poti sa votezi o motiune de cenzura impotriva propriului partid. E un lucru pe care orice partid il face. Deocamdata nu stim despre ce motiune vorbim, adica nu pot sa exclud pe cineva care va vota o motiune care inca nu a fost depusa”.