COMPANII DE TOP, prezente la evenimentul de cariera “Hai Acasa!”

Liga Studentilor Romani din Strainatate organizeaza, vineri, cea de-a treia editie a evenimentului de cariere “Hai Acasa!”.

Organizata cu sprijinul Bancii Nationale a Romaniei, editia din acest an a evenimentului “Hai Acasa!” va avea loc la sediul Institutului Bancar Roman din str. Negru Voda nr. 3, de la ora 10.00. Proiectul se adreseaza studentilor, absolventilor și tinerilor profesioniști cu experienta academica in strainatate, avand drept scop crearea unei legaturi cu angajatorii interesati de aceasta resursa umana pregatita la universitati de prestigiu din intreaga lume.

Citeste si: STAGII DE PRACTICA in institutii publice pentru tinerii cu studii in strainatate

Ultima zi de inscriere a participantilor este joi. Inscrierile se pot face prin intermediul plaformei EventLink360, aici. Dupa inregistrare, participantii vor avea acces la informatii complete despre companiile participante și oportunitatile oferite, precum si la agenda evenimentului. Mai multe detalii despre proiect, desfașurare și inscriere pot fi gasite pe site-ul dedicat haiacasa.lsrs.ro.

Citeste si: Studentii si absolventii romani din strainatate pornesc din nou in CARAVANA LSRS

Printre COMPANIILE DE TOP care vor fi prezente la eveniment se numara Asirom, Route 66, Brandient, Xerox, Deloitte, Hilti, Ernst & Young, EON si McGuire Woods.

Sursa foto: wikimapia.org